Sevgilinizin Kalbini İskandinav Rüzgarıyla Isıtın

Alışveriş Alışveriş Sevgilinizin Kalbini İskandinav Rüzgarıyla Isıtın

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Q Too

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
SEVGİLİNİZİN KALBİNİ İSKANDİNAV RÜZGARIYLA ISITIN…
İskandinav yaşam tarzının zarafetini ve yalınlığını yansıtan Q Too, Sevgililer Günü’ne özel indirimli ürünlerden oluşan hediye paketiyle, sevgilinizle romantik bir kutlama yapmanız için şık bir alternatif sunuyor.

Paslanmaz çeliğin sadeliğiyle buluşan ikili mumluk ve şarap tutacağından oluşan hediye, Q Too yalınlığı ve zarafetiyle hazırlanan şık paketi ile sevgilinize ayrıcalıklı bir Sevgililer Günü yaşatma imkanı sağlıyor. Fonksiyonelliği her ürününde uygulayan Q Too’nun hediye paketindeki şarap tutacağı bu özelliğinin yanı sıra cep telefonu tutacağı olarak da kullanılabiliyor.

Danimarka’da 2005 yılının en iyi mobilya ve aksesuar tasarımcısı seçilen Hans Thyge Raunkjaer’ın çizgilerini taşıyan Q Too ürünleri, tamamen uyumlu ve tüketici için maksimum esneklik sunan iç mekan çözümleri oluşturuyor. Tüm dünyada işlenmesi ve şekil verilmesi en zor metallerden olan yüksek kaliteli paslanmaz çelik, masif ahşap (teak, meşe, kayın) ve camdan oluşan Q Too, özellikle aksesuarlarıyla, özel günlerde şık hediyeler için vazgeçilmez markalardan biri haline geliyor.

Q-Too Addresistanbul’daki mağazasında, sevgilisine yalınlık ve fonksiyonelliği yaşatmak isteyenlerle Sevgililer Günü’ne özel hediye paketini buluşturuyor. Hizmete yeni giren www.qtoo.com.tr web sitesinde ise Q Too’nun tüm ürünleri görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT