Sevgilisini Ayak Sesinden Tanıyanlar İçin: Louis Cardy

Alışveriş Alışveriş Sevgilisini Ayak Sesinden Tanıyanlar İçin: Louis Cardy

Tarihler: 12 Şubat 2007 Pazartesi ~ 14 Şubat 2007 Çarşamba

Firma: Louis Cardy

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2007 ~ Şub 14, 2007

Sevgilisini Ayak Sesinden Tanıyanlar İçin: Louis Cardy

Seçkin Mağazalarda satışa sunulan Louis Cardy, bu sevgililer gününde, yalnız bir günü değil tüm bir ömrü birlikte geçirmek isteyenlerin tercihi olacak.

Louis Cardy, sektöre yeni bir bakış açısı getiren; ayakta tıpkı bir mücevhere benzeyen abiye ayakkabı ve çantaları, fashion grupları ve özellikle pop tarzı 15-40 yaş gruplarına seslenen özel koleksiyonları ile, sevgililer gününde kendini özel hissetmek ve hissettirmek isteyen çiftlerin gözdesi olacak.

Özel davet ve gecelerde, tepeden tırnağa özenin ve şıklığın tamamlayıcısı ayakkabı ve çantaları ile göz kamaştıran Louis Cardy Koleksiyonu, sektöre yeni bir bakış açısı getiriyor. Şu anda dünya trendlerine ulaşan marka, kendi tarzını yaratma ayrıcalığı ile eşsiz modellere imza atıyor.

Mia Mia, Kadınca, Bambi, Karaca, Ökçe, Footwear, Grappe Shoes gibi seçkin mağazalarda satışa sunulan Louis Cardy Koleksiyonu, bir günü değil bir ömrü birlikte geçirmek isteyenlerin tercihi. Louis Cardy’nin tasarım ve üretimi yirmi yedi yıldır bu sektörde olan Başaranlar Ayakkabı tarafından yapılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT