Sevgiliye En Güzel Hediyeler Tchibo’dan

Alışveriş Alışveriş Sevgiliye En Güzel Hediyeler Tchibo’dan

Tarihler: 18 Ocak 2012 Çarşamba ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2012 ~ Şub 14, 2012

Beden sağlığına önem veren sevgililer için Tchibo ile yenilenmenin tam zamanı… Tchibo, günlük stresi azaltan, ağrıları hafifleten ve huzur veren ürünlerle Sevgililer Günü hediye seçimlerinde farklılık yaratmak isteyenlere alternatifler sunuyor.

Her hafta değişen teması ile hayata dair pratik çözümler sunan Tchibo, “Tam benim sevgilime göre!” dedirtecek ürün alternatifleri sunuyor. Bedensel ve zihinsel rahatlık sunan ve hediye seçimlerinde fark yaratan ürünler tüm Tchibo mağazalarında sizleri bekliyor.

Sağlığına özen gösteren herkes için yaşam kalitesini artıracak farklı ürünler sunan Tchibo’nun Sevgililer Günü’ne özel hediye alternatifleri arasında yoga pantolonu, tişörtler, eşofman takımı, eşofman altı, yoga matı, masaj minderi, elektrikli sırt ve bel ısıtıcıları, eldiven, hava nemlendiricileri, banyo yağı seti, polar ceket ve termo pantolon, eldiven, külot setleri ve sütyenler, rahatlama yastığı, termo çizme, boyun masaj aleti dikkat çekiyor.

Rüzgar Korumalı Eldiven: Parmak ve manşetleri polar olan eldiven, rüzgara karşı koruyor. Teflon® kaplamalı eldiven, softshell içeriği sayesinde kolay deforme olmuyor. Siyah renkteki eldivenin, bilek genişliği ayarlanabiliyor. Fiyatı: 29,95 TL.

Bayan Örgü Polar Ceket: Optimal ısı izolasyonu sağlayan iç yüzeye sahip polar ceket, belirgin bel kesimi sayesinde modern bir görünüm sunuyor. Dik yakalı ve yaka kısmı ipli olan gri renkteki ceket, 36-38-40-42-44-46 ve 48 beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 49,95 TL.

Dekoratif Hava Nemlendirici: Doğal nemlendirici imkanı sunan hava nemlendiricisi, rahatlatıcı şırıltısı ile huzur veriyor. Beş kattan oluşan nemlendiricinin, pompa gücü ayarlanabiliyor. Fiyatı: 69,95 TL.

Erkek Örgü Polar Ceket: Isıyı izole eden ceketin yakasında biye ve çene korumalı fermuar bulunuyor. Antrasit renkteki ceket, M, L, XL beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 52,95 TL

Fonksiyonel Termo Erkek Eşofman Üstü: Kontrast renkte kumaş ile süslenmiş olan mavi renkteki eşofman üstü, vücuda hava aldırıyor ve nem transferi sağlıyor. M, L, XL beden seçenekleri ile sunulan eşofman üstünün fiyatı; 44,95 TL

Shiatsu Masaj Matı: Uzanın ve rahatınıza bakın… Masaj matının, 3 farklı masaj seçeneği bulunuyor. Masaj bölgeleri tüm sırt veya alt ve üst sırt şeklinde seçilebiliyor. Kılıfı çıkarılabiliyor ve yıkanabiliyor. Taşıma askısı sayesinde kolayca taşınabiliyor. Fiyatı: 399,95 TL.

Masaj Yağı: E vitamini ve jojoba yağı içeren yağın, şakayık, portakal çiçeği ve beyaz çay kokuları üç farklı seçenekleri bulunuyor. Fiyatı: 24,95 TL.

Meditasyon Minderi: Taşıma askılı meditasyon minderinin, pamuklu kılıfı çıkarılabiliyor. Yastığın fermuarlı ve dolgulu yastığı kullanım konforu sunuyor. Kılıfı lila ve beyaz renklerdeki yastığın fiyatı; 39,95 TL.

Masaj Yağlı Mum: Mum, kokulu mum, masaj yağı ve bakım yağı olarak kullanılabiliyor. Her cilt tipine uygun mum, shea yağı, badem yağı ve e vitamini ve beyaz çay kokusu içeriyor. Fiyatı: 26,95 TL.

2’li Lastik Bant ve 2’li Fitness Bantı Seti: Lateks’ten üretilen bant seti, egzersiz için ideal. 2 farklı sertlik seçeneği bulunuyor. Egzersiz önerilerinin bulunduğu posterin de sunulduğu bant setinin fiyatı: 29,95 TL.

Su Matarası: Su sızdırmayan kapaklı matara, pipeti sayesinde rahat su içme imkanı sunuyor. Kaymaz tutma yeri kullanım kolaylığı sunuyor. Çelik ve plastikten üretilen mataranın dolum kapasitesi 0,5 litre. Fiyatı: 22,95 TL.

LC Ekranlı Atlama İpi: Kronometresi alarm fonksiyonlu atlama ipi, atlama sayısını ve harcanan kaloriyi gösteriyor. Ergonomik, plastik tutma yerleri bulunan ve elden kaymayan atlama ipinin uzunluğu ayarlanabiliyor. Fiyat: 32,95 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT