Sevimli Gezegen Jumperoo

Alışveriş Alışveriş Sevimli Gezegen Jumperoo

Tarihler: 21 Ekim 2009 Çarşamba ~ 21 Kasım 2009 Cumartesi

Firma: Fisher-Price

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2009 ~ Kas 21, 2009

Fisher-Price Sevimli Gezegen Jumperoo ile bebekler zıplamayı kendi kendilerine öğrenerek keşfetmenin tadını çıkaracaklar.

Fisher-Price Sevimli Gezegen Jumperoo bebeğinizi bütünüyle sararak güvenle oynamaya hazırlıyor. Oyuncağı yere sabitleyen çemberi, düşmelere karşı dengeyi sağlıyor. Tam tur dönen koltuğu sayesinde, bebekler konsoldaki beş farklı oyuncak bölümüne rahatça ulaşırken zıplama esnasında da asılı olan diğer oyuncakları yakalamanın heyecanını yaşıyor.

Renkli oyuncaklar, eğlenceli sesler ve müziklerle bebeğinizin görsel ve işitsel yetilerini geliştiren hoppala, zıplama aktivitesi sayesinde bebeklerin kalça kemiklerinin gelişmesini sağlıyor. Fisher-Price Sevimli Gezegen Jumperoo’daki farklı dokudaki oyuncaklar, bebeklerin dokunma duyusunu da geliştiriyor. Üç kademeli yükseklik ayarı olan Fisher-Price Sevimli Gezegen Jumperoo’da oyuncaklara ulaşmaya çalışan bebekler zıpladıkça onları ödüllendiren ışık ve ses efektleri sayesinde neşeli dakikalar geçiriyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT