Seyahat Çantanızın Vazgeçilmez İkilisi

Alışveriş Alışveriş Seyahat Çantanızın Vazgeçilmez İkilisi

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 24 Temmuz 2008 Perşembe

Firma: Maya Tekstil

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Tem 24, 2008
Seyahatiniz ve tatil şekerlemeniz için OTHELLO’dan iki yeni ürün:
SEYAHAT ÇANTANIZIN VAZGEÇİLMEZ İKİLİSİ: OTHELLO ‘MEDI MOBILE’ VE ‘MEDIROLLE’
Yılın bütün yorgunluğunu denize, güneşe ve kuma bırakacağınız günler çok yaklaştı. İhtiyaç listeniz ise uzadıkça uzadı. Listenizde ve tabii ki seyahat çantanızda OTHELLO’nun yeni ürünleri ile “uyku”ya mutlaka yer açın.

Tüm bir yıl boyunca heyecanla beklediğiniz, hatta hayallerini kurduğunuz güzel bir tatil için geri sayım başladı. Tatil hazırlıklarınızın tatlı koşuşturması ise bitmek üzere. Yeni yazlık kıyafetler, plaj terliği, havlu vb. derken seyahat çantanız neredeyse doldu. Ancak önemli bir ayrıntıyı sakın unutmayın. Çantanızda OTHELLO Medi Mobile ve Medirolle yastıklarına mutlaka yer açın. Medi Mobile yastığıyla geçireceğiniz keyifli bir seyahatin ardından, tatil süresince Medirolle ile yaşayacağınız şekerlemeleriniz için…

Seyahatler güzel olduğu kadar yorucudur da. Bir taraftan boynunuz ağrırken, diğer taraftan da uyku ihtiyacınızı gidermek için başınızı nereye yaslayacağınızı bilemezsiniz. OTHELLO’nun Medi Mobile yastığı, seyahatlerinize hem keyif hem de konfor katacak. Viskoelastik teknolojisinin kullanıldığı Medi Mobile yastık, vücut ısısı ve ağırlığına göre şekil alıyor ve yastığın ana formu asla bozulmuyor. Boynu tamamen saran özel tasarımı ile boyun bölgesindeki tüm boşlukları dolduran Medi Mobile yastık, uzun seyahatlerin en iyi dostu.

Yastığının konforundan asla vazgeçemeyenler için OTHELLO’nun Medirolle yastığı ise, tatil için de çok kullanışlı. Seyahat yastığı olarak da tasarlanan Medirolle yastık, rahat taşınabilir özellikleri ile tatil süresince, otelde ya da plajda güneşlenirken yanı başınızda. Özel şekli ve yüksek boncuk oranı sayesinde havayı hapseden Medirolle, kabartılarak başa ve boyna yeterli desteği sağlıyor. Şeklini koruyan yapısı ile baş ve boyun için olduğu kadar, sırt, bel ve omur için de çok ideal özellikler taşıyor. Tatilde öğlen sıcaklarına yenik düştüğünüz kaçamak şekerlemelerinizde, OTHELLO Medirolle ile iyi uykular.

Her zevke ve bütçeye uygun olan MAYA TEKSTİL’in OTHELLO markalı ürünleri, Metro Gross Market, Real, Koçtaş, Praktiker, Carrefour, Tesko Kipa gibi marketlerde satışa sunuluyor. Ayrıca MAYA TEKSTİL’in PENELOPE markalı ürünleri Kervan, Boyner, Özdilek, UniqueArt ve Seçkin Çeyiz Mağazalarından; MAYA ELİTE ürünleri ise, sadece Kervan mağazalarından tedarik edilebiliyor. MAYA TEKSTİL ürünleri hakkında detaylı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın bayileri öğrenmek için www.mayatekstil.com web adresi ziyaret edilebilir veya 0 (216) 561 20 02 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT