Shiseido Bio-Performance Advanced Krem Yenilenen Formülüyle

Alışveriş Alışveriş Shiseido Bio-Performance Advanced Krem Yenilenen Formülüyle

Tarihler: 10 Şubat 2012 Cuma ~ 10 Nisan 2012 Salı

Firma: Tekin Acar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 10, 2012 ~ Nis 10, 2012

Shiseido Bio-Performance Advanced Krem yenilenen formülüyle Tekin Acar Cosmetics mağazalarında...

İlk 6 ayın en önemli lansmanı bu ürün olacak. Şu an mevcutta satışta olan ürünün hem formülü hem de ambalajı yenilenecek. Erken yaşlanmaya karşı etki gösteren, cilt yüzeyini yeniden yapılandırarak gençlik dolu bir görünüme sahip olunmasına yardımcı olan nemlendirici kremdir. İçeriğindeki Biyo Canlandırıcı kompleks ile elastin lifleri koruyarak ve üretimini arttırarak cilde pürüzsüzlük ve elastikiyet katar. Shiseido'ya özel içerik Biyo Hiyalüronik Asit ile cildi tüm gün nemli ve canlı tutar. Hedef müşteri 30’lu yaşlarda olan ve yaşlanma belirtileri ile mücadele etmek isteyen kadınlar.

Güzel kesimli bir elmasın yüzeyleri parlaklığını belirlediği gibi, yüzdeki minik üçgen bölümler de cildin gençlik dolu canlılığını gösterir. Shiseido’nun en yeni keşfi, erken yaşlanmaya karşı devrim niteliğinde bir çözüm sunuyor – ciltteki her bir bölümün dolgun ve dirençli olmasını sağlarken, yüzdeki görünür ince çizgilerin kaybolmasıyla yaşlanmayı geciktirmeye yardımcı oluyor. Shiseido’nun özel ürünü Bio-Canlandırıcı Kompleks* elastik lifleri güçlendiriyor, aynı zamanda cilt yüzeyindeki formu bozulmuş bölümlerin ideal şekline geri dönmesi için direnç sağlıyor. Her bir bölüm tekrar form kazanırken, cilt yüzeyi bir bütün olarak canlanıyor. Kullanmaya başladıktan hemen sonra cilt daha yumuşak ve esnek bir hal kazanıyor. Bir hafta içinde cilt çok daha genç görünüyor. Ürünü kullanan kadınların %93’ü, 4 haftanın ardından ciltlerinin tam anlamıyla pürüzsüz bir görünüm kazandığını bildirmiştir. Genel görünüşte çarpıcı bir iyileşme görülmüştür.

Shiseido Bio-Performance Advanced Super Revitalizer 50ml

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT