Show by Pastel Göz Kalemi ile Gözleriniz Işıldasın, Bakışlarınız Anlam Kazansın

Alışveriş Alışveriş Show by Pastel Göz Kalemi ile Gözleriniz Işıldasın, Bakışlarınız Anlam Kazansın

Tarihler: 19 Ağustos 2010 Perşembe ~ 30 Eylül 2010 Perşembe

Firma: Pastel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 19, 2010 ~ Eyl 30, 2010

Çarpıcı gözlerin sırrı haline gelen Show by Pastel, birbirinden farklı 15 renk alternatifi, diğer ürünlerden farklılaşmasını sağlayan üstün kalitesi ve uygun fiyatıyla tüm seçkin parfümerilerde …

Tarzımızı ortaya koyan, farklı duruşumuzu vurgulayan en önemli özelliklerimizden biri de göz makyajımızdır çoğu zaman. Hiç makyaj yapmamış olsak da gözlerimize çekeceğimiz bir kalem tüm ifademizi değiştirir ve gözler kalbin aynası oluverir bir anda. Takındığımız tüm ifadeler gözlerimizde toplanmaya, bakışlarımız anlam kazanmaya başlar.

Eğer elimizdeki kalem, üstün kalitesi ve uygun fiyatıyla her zaman makyaj çantamızın vazgeçilmezi olan Show by Pastel ise; göz rengimize, kıyafet seçimimize uyum sağlayabilecek rengi seçme şansına da sahibiz demektir. Show by Pastel Göz Kalemi’nin birbirinden farklı 15 renkten oluşan serisi, gözlerimizin rengini daha fazla vurgulayarak etkisini artırmaya yardımcı olurken, bir yandan da kolay sürümü ile her zaman rahatça kullanabileceğimiz makyaj malzemelerimiz arasındaki yerini almaktadır.

Büyüleyici gözlere sahip olmak için, bir an önce size en yakın parfümeriye uğrayarak Show by Pastel ile tanışabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT