Sıcak Yaz Gecelerinde Linens Pike Takımları

Alışveriş Alışveriş Sıcak Yaz Gecelerinde Linens Pike Takımları

Tarihler: 29 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 31 Mayıs 2006 Çarşamba

Firma: Linens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2006 ~ May 31, 2006
Sıcak Yaz Gecelerinde LINENS Pike Takımları
Yaz sezonunun en gözde ev tekstili ürünlerinden pikeler LINENS’te bu yaz cıvıl cıvıl. LINENS 2006 yaz sezonu koleksiyonunda, pike takımları yazın neşesini evlere taşıyor.

Ev güzellik merkezi LINENS, zengin yeni sezon koleksiyonu içerisinde yer alan pike takımları ile de dikkat çekiyor. Yaz sıcaklarında yataklara neşeli cıvıltılar ile ferahlık ve hafiflik getiren LINENS pike takımları bu sezon iki grup olarak tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Geniş bir renk yelpazesine sahip olan düz renk basic grubu ve baskılı pike takımları daha çok günlük kullanıma yönelik olarak tasarlanan ürünler. Sezon renklerinden oluşan basic grubu düz boya pike takımlarını isterseniz kombin ya da zıt/uyumlu renklerde çarşaf, yastık kılıfları ile de çeşitleyebiliyorsunuz. Canlı renk ve desenlerden oluşan pike takımları rahat, ferah, şık ve tazeliği çağrıştıran enerjik görünümleri ile yazın neşesi ve cıvıltısını evlere taşıyor. Bu grup 2006 yazının en moda renkleri olan fuşya, turkuaz, sarı, oranj, fıstık yeşili, mürdüm, petrol mavisi ve kırmızı gibi renkler ve desenlerden oluşuyor.

Yeni evlenecekler için ideal bir çeyizlik de olabilecek nakışlı pike takımlarında ise oldukça şık bir görünüm ve zarif bir hava hakim. Modern bir yaklaşım ile yazın ışıltısını yansıtan gümüş, altın, lila, mürdüm tonları ve geometrik desenler, çiçekli zarif nakışlar ile bezenen pike takımları LINENS mağazalarında yerlerini aldı.

LINENS’te tüm ürünler sigortalı
Tüm LINENS mağazalarında satın alınan ev tekstili ürünleri 1 yıl süreyle kullanıcı hatalarına karşı sigortalı. Ev tekstili ürünlerinde; 250 YTL üzeri yapılan alışverişlerde ürün sigortasına ek olarak acil sağlık hizmeti, 500 YTL üzeri alışverişlerde ise ürün sigortası ve acil sağlık hizmetine ek olarak konut sigortası da LINENS’ten hediye olarak sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT