Siemens Ev Aletleri Sonbaharı Ankastrede Yeni Fırsatlarla Karşılıyor

Alışveriş Alışveriş Siemens Ev Aletleri Sonbaharı Ankastrede Yeni Fırsatlarla Karşılıyor

Tarihler: 07 Ekim 2011 Cuma ~ 07 Kasım 2011 Pazartesi

Firma: Siemens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 7, 2011 ~ Kas 7, 2011

Ergonomik, estetik, teknolojik ve konforlu ankastre modelleriyle tüketicilerine seçme özgürlüğünü yaşatan Siemens Ev Aletleri, mutfağınızı güzelleştirmeniz için ankastre ürünlerde cazip fırsatlar sunmaya Ekim ayında da devam ediyor. Siemens’in sağladığı seçenekler, seçim yapmayı kolaylaştırıyor.

Sadece Türkiye’de değil, dünyada da ankastre ürün pazarının lideri olan ve Türkiye'nin en yetkin satış ve servis ağı ile en geniş ankastre ürün yelpazesine sahip markası Siemens, ankastre ürünleri için Ekim ayına özel indirim ve taksit avantajları sunuyor.

Siemens Fırsatları ile Mutfakların Havası Sonbahara Dönüyor

Siemens Ev Aletleri, farklı ürün gruplarından 3 ürün alana 1. üründe yüzde 15, ikinci üründe yüzde 20, 3. üründe yüzde 25 indirim uyguluyor.* Ekim ayı fırsatlarında Siemens indüksiyonlu ocak alanlar 310 TL değerinde Prestige Set’in sahibi oluyor. Farklı ürün gruplarından 3 ürün alanlara SN 55 E 530 TR kodlu bulaşık makinesi ise sadece 987 TL’den sunuluyor. Siemens bulaşık makinelerinde yüzde 30’a varan özel indirimler yine tüketicileri bekliyor.

World’e Özel Taksit Seçeneği

Siemens ankastre ürün alışverişlerini World kredi kartı ile yapanlar, peşin fiyatına 10 taksit ve şimdi al, 2012’de ödemeye başlama fırsatından yararlanabiliyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT