Siemens Sensor For Senses ile Aşkınıza Kahve Tutkusu Katın

Alışveriş Alışveriş Siemens Sensor For Senses ile Aşkınıza Kahve Tutkusu Katın

Tarihler: 02 Şubat 2012 Perşembe ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Siemens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2012 ~ Şub 14, 2012

Sevgililer gününde aşkı dile getirmenin en iyi yolu kahve tutkusunu paylaşmaktan geçecek. Siemens Ev Aletleri’nin, teknolojinin estetik tasarımla bir araya geldiği ürünlerinden Sensor for Senses TC80104 kahve makinesi, Sevgililer Günü’nde en tutkulu mesajları dile getirecek. Siz hediyenizi verin, bırakın, Sensor for Senses kahve makinesi ile hazırlanacak kahve kokusu tutkunuza karışsın.

Kahve tutkusu kadar güçlü ve sonsuz aşkların en güzel hediyesi bu Sevgililer Günü’nde Siemens Ev Aletleri’nin sunduğu Sensor for Senses TC80104 kahve makinesi olacak. Siemens’in estetik tasarım ve ileri teknolojiyi bir araya getirdiği Sensor for Senses TC80104 kahve makinesi ile hazırlanacak kahvenin kokusu, sonsuz aşklara ilham verecek.

Renginde aşk gizli

Parlak vişne rengiyle dikkat çeken Siemens Sensor ve Senses TC80104 kahve makinesi, otomatik aroma sistemi ile su ve kahve arasında denge sağlıyor, damıtma süresini ayarlıyor. Siemens TC80104, mükemmel kahve aroması için kahvenin damıtılması ve sıcak tutulması için gereken ısıları ayrı ayrı ayarlıyor, bunun için iki farklı ısı seçeneği sunuyor. 10- 15 fincan kapasiteli yeni kahve makinesi, 1160 watt’lık güçlü bir performansa sahip. İki saat sonra otomatik kapanma özelliği ile güvenli kullanım sunan makine, “drip-stop” damlama emniyeti, çıkarılabilir kahve filtresi ve kablo saklama fonksiyonu ile kullanım kolaylığını artırıyor.

Siemens Çağrı Merkezi: 444 66 88 www.siemens-home.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT