Siemens`ten Daha Fazla Konfor İçin Dünyanın En Sessiz Bulaşık Makinesi

Alışveriş Alışveriş Siemens`ten Daha Fazla Konfor İçin Dünyanın En Sessiz Bulaşık Makinesi

Tarihler: 03 Mart 2011 Perşembe ~ 03 Nisan 2011 Pazar

Firma: Siemens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2011 ~ Nis 3, 2011

Siemens Ev Aletleri, dünyanın en sessiz bulaşık makinesi SN26T894EU ile üst düzeyde konfor sağlıyor. Siemens’in yeni bulaşık makinesi A sınıfından yüzde 10 daha az enerji harcayarak çevreci özelliği ile de öne çıkıyor, sahip olduğu fonksiyonlar da üst düzeyde kullanım kolaylığı ve avantaj sunuyor.

Siemens Ev Aletleri, sahip olduğu ileri teknolojiyi, bu kez dünyanın en sessiz bulaşık makinesini üreterek yine daha kaliteli bir yaşam için değerlendirmeyi başarıyor. Siemens teknolojisi ve yenilikçi anlayışının bir sonucu olan Siemens SN26T894EU model bulaşık makinesi, 38 dB (desibel) ses düzeyi ile dünyanın en sessiz bulaşık makinesi olma özelliğine sahip. Bulaşık makinelerinin bu kadar sessiz olmalarının nedeni ,özel geliştirilmiş izolasyonu ve su pompa tasarımı.

Makine bu özelliğinin yanı sıra, A sınıfından yüzde 10 daha az enerji tüketimi sağlayarak kazandığı çevreci bir kimliğe ve hayatı kolaylaştıran birçok fonksiyona sahip.

Hayatı Kolaylaştıran Tüm Fonksiyonlar Siemens SN26T894EU Bulaşık Makinesinde
Siemens SN26T894EU model bulaşık makinesinin özelliklerinden intensiveZone seçeneği ile çok kirli bulaşıkları yıkamak için alt sepetteki su basıncı artırılabiliyor. varioSpeed özelliği de tek bir dokunuşla tüm programların yıkama sürelerini yüzde 50’ye varan oranlarda azaltarak zaman tasarrufu sağlıyor.

Yarı yük (1/2) opsiyonuyla ise makinenizin dolmasını beklemenize gerek kalmadan az miktardaki bulaşığınızı elektrik ve sudan tasarruf ederek ister yalnızca alt sepette ya da üst sepette ister alt ve üst sepette karışık olarak yıkayabilirsiniz. Bir diğer önemli özellik olan hijyen fonksiyonu biberon ve doğrama tahtası gibi bulaşıkların yıkama işlemi sırasında daha uzun süre yüksek ısıya tabi tutularak tüm bakterilerin ve virüslerin yüzde 99.9’unu yok edebilmesini sağlar.

Bulaşık makinelerinde bulunan dosageAssist sistemi sayesinde bulaşık makinesindeki tablet deterjan yıkama sürecinin en uygun kısmında otomatik olarak üst sepetin içindeki özel deterjan bölmesine düşerek, yıkama süresince kontrollü olarak tamamen çözülmesini sağlar ve bu şekilde en iyi yıkama performansı sonuçlarını alırsınız.

Çatal, bıçak, maşa gibi mutfak aletler için geliştirilen 3. çekmece varioDrawer’a, V şeklinde olduğu için kahve fincanları da yerleştirilebiliyor. Cihazın varioFlexPlus sepetinin üst sepetindeki 3 adet katlanabilir ve bölünebilir raf ve alt ve üst sepetteki 6 adet katlanabilir sepetler sayesinde tencere, tava ve bardaklar kolaylıkla makine içine yerleştirilebilir.Alt sepetteki bardak destek çubuğu sayesinde bardaklar 2 sıra halinde dizilebilir.Bu sayede alt sepete 12,üst sepete ise 6 adet uzun saplı kadeh yerleştirilebilir.3. çekmeceli olan bu modelde alt sepetteki çatal –bıçak sepetine gerek kalmadığından 14 kişilik yemek seti rahatlıkla makineye sığabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT