Siğilinizi 20 Saniyede Yok Edin…

Alışveriş Alışveriş Siğilinizi 20 Saniyede Yok Edin…

Tarihler: 08 Aralık 2009 Salı ~ 08 Ocak 2010 Cuma

Firma: Wartner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2009 ~ Oca 8, 2010
Dünyanın bir numaralı siğil giderici ürünü olan Wartner şimdi Türkiye’de !

Wartner siğil giderici 20 saniyelik tek uygulama sonucu siğilleri başarıyla yok eder. Siğilin 10-14 gün arasında düşmesini sağlar. Kullanım kolaylığı ile evde güvenle uygulanabilir.

Wartner genel ve taban siğillerini yok etmek için geliştirilmiş en yeni buluştur. Virüsü öldürür ve siğili dondurarak yok eder. Doktorlar tarafından kullanılan metodun aynısıdır. Wartner ve doktorların kullandığı kriyoterapi yöntemi bilimsel olarak karşılaştırılmış ve 2 yöntemin de aynı derecede etkin, toleranslı ve güvenli olduğu tespit edilmiştir. Anne ve çocuğun en rahat olduğu ev ortamında kolaylıkla uygulanılır. Bir paketle 12 siğil tedavi edilebilir.

Wartner genel siğiller ve taban siğili için geliştirilmiş 2 ayrı ürünle şimdi eczanelerde! Wartner siğillerden kurtulmanın en etkin ve kolay yolu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT