Şık, Hesaplı ve Sıcacık: Semt Kış Keyfi Başlıyor

Alışveriş Alışveriş Şık, Hesaplı ve Sıcacık: Semt Kış Keyfi Başlıyor

Tarihler: 09 Ekim 2009 Cuma ~ 09 Kasım 2009 Pazartesi

Firma: Semt

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 9, 2009 ~ Kas 9, 2009
ŞIK, HESAPLI VE SICACIK: “SEMT KIŞ KEYFİ” BAŞLIYOR…
İndirimli mağazacılığın öncüsü Semt Tekstil Marketleri, soğuk kış günleri için hazırladığı Mont-Kaban koleksiyonunu tüketicisiyle buluşturdu. Havaların mevsim normallerinin üstünde gitmesine rağmen Semt’te mont-kaban satışları normalin üstünde gidiyor.

Hazır giyim sektöründe son dönem tüketici eğilimlerinin etkisiyle marka ve fiyat algısında önemli değişimler göze çarpıyor. Semt kuruluşundan bu yana bu algının bilincinde bir yapılanma yürütüyor. Moda-marka ve kalite algısının uygun fiyata dönüşmesinin sonucunda Semt’in müşteri profilinin çok geniş bir kitleyle buluştuğu gözleniyor. Semt’in fiyat aralığındaki esneklik, tüketici için büyük bir avantaj sağlıyor.

Semt, yeni sezon mont / kaban grubu ürünlerde 29,90’dan başlayan iddialı fiyatlarla sezon sonunu aratmayan bir sezon açılışı gerçekleştirdi. Tüketicinin discount giyim konseptine kısa sürede alıştığını belirten Semt, sektöre kazandırdığı discount mağazacılık konseptiyle indirim ve kaliteyi bir arada yansıtıyor.

SEMT’TEN KIŞ KEYFİ FİYATLARI:
Bayan mont: 29,90 – 59,90
Bayan kaban: 49,90
Erkek mont: 29,90
Erkek kaban: 59,90
Çocuk mont çeşitleri: 19,90 - 39,90


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT