Silikon Vadisi`nden Geldi: Pulse Smartpen

Alışveriş Alışveriş Silikon Vadisi`nden Geldi: Pulse Smartpen

Tarihler: 18 Haziran 2010 Cuma ~ 18 Temmuz 2010 Pazar

Firma: Pulse Smartpen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2010 ~ Tem 18, 2010

Silikon Vadisi’nden Geldi: Pulse Smartpen

Son yılların en hızlı yayılan teknolojik buluşlarından biri olan kağıt-tabanlı bilgisayar Pulse Smartpen, vaktinin büyük kısmını toplantılarda geçirenler için... Silikon Vadisi’nde faaliyet gösteren Livescribe şirketi tarafından pazara sunulduğu 2008 yılından bu yana dünya çapında yüzbinlerce işadamı ve öğrencinin kullanmaya başladığı Pulse Smartpen, toplantı ya da dersin ses kaydını alırken aynı zamanda kağıt üzerine aldığınız notları ses kaydının ilgili bölümüyle ilişkilendiriyor. “Kağıttan Dinleme” (Paper Replay™) adı verilen bu yeni teknoloji sayesinde, notun alındığı anda ne konuşulduğunu dinlemek için mürekkebin üzerine kalemle dokunmak yeterli oluyor.

Ucundaki kızılötesi kamera sayesinde kağıda alınan notları görsel olarak kaydeden Pulse Smartpen ile bu notları bilgisayar ortamına taşımak ve hatta Microsoft Word formatına dönüştürmek de mümkün. Pulse Smartpen, 2 GB’lık hafızası ile 200 saatin üzerinde ses kaydı, 16 bin sayfanın üzerinde dijital not saklayabiliyor. Mobil bilgisayar alanında yeni bir çağın habercisi olan Smartpen, kağıda alınan notları ve ortam sesini kaydetmenin yanı sıra, matematik hesabı ve dil çevirisi de yapabiliyor ve el yazısıyla alınan notların e-posta ile kolayca gönderilmesine olanak tanıyor. Pulse Smartpen’e ayrıca livescribe.com adresi üzerinden özel uygulamalar yüklenebiliyor.

Türkiye dağıtımını Tesan’ın gerçekleştirdiği Pulse Smartpen’in 2 GB’lık versiyonu KDV dahil 399 TL karşılığında Apple Premium satış noktaları, Turkcell Flagship ve Bimeks mağazaları ile Hepsiburada ve Genpatech e-ticaret portallarından alınabiliyor. Ürünle ilgili ayrıntılı bilgiye Tesan’ın oluşturduğu smartpenturkiye.com adresindeki internet sitesinden ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT