Silverline Mikrodalga Fırın ile Hayatın Hızını Yakalayın

Alışveriş Alışveriş Silverline Mikrodalga Fırın ile Hayatın Hızını Yakalayın

Tarihler: 16 Şubat 2011 Çarşamba ~ 16 Mart 2011 Çarşamba

Firma: Silverline

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2011 ~ Mar 16, 2011

Kusursuz tasarımı üstün teknoloji ile birleştiren ankastre mutfak markası Silverline, ankastre MS 220 mikrodalga fırın ile mutfaklara şıklığın yanı sıra kombine kullanımın kolaylığını getiriyor.

Hem mikrodalga fırın hem de ızgara özelliğine sahip Silverline ile hayatın hızı yakalanıyor…

Silverline MS 220 mikrodalga fırın ile, pişirilen yemeğe göre altı farklı otomatik pişirme programından biri seçilebiliyor.

Döner tepsi olmadan çalışma özelliği sağlayan Silverline, elektronik kontrol özelliği, dijital göstergesi, programlanabilir dijital saati, 60 dakikaya uzayabilen kadar pişirme süresi ve bitiş sinyali ile mutfaklarda hızınıza ayak uyduruyor

Buz çözme özelliği ile rahat ve pratik bir kullanım sunan Silverline MS 220 mikrodalga fırın destekli tel ızgarası ile de farklı bir pişirme avantajı sunuyor. Buz çözmek, yemeği pişirmek ve hızlıca ızgara yapmak mümkün oluyor, zamanınız size kalıyor.

Silverline MS 220 mikrodalga fırın mutfaklarda güvenliği de sağlıyor. Anneler, çocuk güvenlik kilidi özelliğini kullanıyor, aklı mutfakta kalmıyor.

Paslanmaz çelik iç yüzeyi ile sağlıklı ve uzun ömürlü bir kullanım sunan Silverline MS 220 mikrodalga fırın, 31 litre geniş hacmi ile de mutfakların baş tacı oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT