Şimdi Kara Efe Zamanı

Alışveriş Alışveriş Şimdi Kara Efe Zamanı

Tarihler: 05 Ekim 2009 Pazartesi ~ 05 Kasım 2009 Perşembe

Firma: Efe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 5, 2009 ~ Kas 5, 2009
ŞİMDİ KARA EFE ZAMANI
Ödüle doymayan Türkiye’nin ilk 3 distile rakısı Kara Efe, seçkin mekanlarda yine rakıseverlerin bir numaralı tercihi olacak.

Bakır imbiklerde üç kez distile edilerek benzersiz bir içime sahip olan Kara Efe, sonbaharda da seçkin tatların peşinde koşan rakı severlerin bir numaralı tercihi olacak. Kara Efe’nin bakır imbiklerdeki damıtımı ağır ağır ve özenle gerçekleşirken, her bir damıtımda özenle seçilmiş anasonu yeniden ekleniyor. Efe 3 Distile (Kara Efe) üretimi için özel olarak Ödemiş Bozdağ’dan getirilen kaynak suyunun saflığı ve doğallığı, Kara Efe’yi pürüzsüz yapısına kavuşturuyor.

Damıtım kalitesi ve içim keyfi ile özel bir yere konumlanan Kara Efe, şişesi ile de rakı sektörüne yenilik getirmiş bir ürün. Buzlu camdan üretilen Kara Efe şişesi, Altın Ambalaj ödülüne layık görülen farklı bir tasarım.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT