Şimdi Kültür`lü Olma Zamanı

Alışveriş Alışveriş Şimdi Kültür`lü Olma Zamanı

Tarihler: 29 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 29 Ağustos 2009 Cumartesi

Firma: İBB Kültür A.Ş.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 29, 2009 ~ Ağu 29, 2009
Şimdi “Kültür”lü Olma Zamanı
Kültür A.Ş. tarafından İBB çalışanlarına yönelik başlatılan kampanya, tüm kente yayılacak
İstanbul bir çeyiz sandığı… Kültür A.Ş. olarak, bu sandıktaki çeyiz paketlerini tek tek açıp, yayınladığımız her eserde İstanbul’un gizli hazinelerini ve farklı güzelliklerini ortaya çıkardık.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür A.Ş., “Şimdi ‘Kültür’lü Olma Zamanı” sloganıyla İBB çalışanlarına kitap satış kampanyası başlattı. 15 Kasım tarihine kadar devam edecek kampanya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan yönetici, bürokrat ve personeli kapsıyor.
İBB Kültür A.Ş., yılda yaklaşık 2000’e yakın gerçekleştirdiği etkinliğin yanı sıra yayınladığı 100’e yakın prestij eserle de kültürümüze ve özellikle İstanbulluların kültür hayatına önemli katkılar sağlamaya devam ediyor. Prestij kitap yayıncılığında bir marka haline gelen İBB Kültür A.Ş., alanında ödül kazanmış eserlerini, 5 farklı set ile (Prestij Tam Takım, Sesli ve Görüntülü Yayınlar Koleksiyonu, Meraklısına İstanbul Koleksiyonu, Ekonomik Kültür Seti, Bilim ve Kültür Seti), kitapseverlerin beğenisine sunuyor. Kültür A.Ş.’nin, “Şimdi ‘Kültür’lü Olma Zamanı” sloganıyla başlattığı taksitli kitap satış kampanyası, 15 Kasım’a kadar devam edecek. Kampanya, prestij kitaplara %35 indirim ve 5 taksit imkânı ile sahip olma olanağı tanırken aynı zamanda katılımcılara, kampanya sonuna kadar geçerli olacak Yerebatan Sarnıcı, Miniaturk ve Panorama 1453 Tarih Müzesi’ne çift kişilik giriş bileti de hediye ediliyor. Şimdilik İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına yönelik düzenlenen taksitli kitap satış kampanyası yakında tüm İstanbulluları kapsayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT