Sinematurk.com Sinema Sektörünü İnternete Taşıyor

Alışveriş Alışveriş Sinematurk.com Sinema Sektörünü İnternete Taşıyor

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 03 Ocak 2009 Cumartesi

Firma: Sinematurk.com

Adres: www.sinematurk.com Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Oca 3, 2009
Sinematurk.com Sinema Sektörünü İnternete Taşıyor

Türkiye`nin IMDB`si olarak bilinen Sinematurk.com, Türkiye`de çekilen sinema, dizi, tv, kısa ve belgesel filmler konusunda bulunabilecek en geniş veritabanı ve bilgi kaynağı. Özellikle Türkiye sinema endüstrisine odaklanan Sinematurk.com, film bilgilerinden ışıkçısına, kameramanına, set amirine kadar geniş bir perspektifle sektör çalışanlarana hizmet vererek, onları geleceğe taşımak konusunda rakipsiz bir yer edindi. Sektörün 1600`den fazla çalışanı Sinematurk`e kurumsal üye olduğu gibi, bundan çok daha fazlası, kullanıcı ve katkıda bulunan olarak Sinematurk sayfalarını ziyaret ediyorlar.

Uzun zamandır sektöre yönelik hizmetlere ağırlık veren Sinematurk.com, bu süre içinde sektör portalı, rating, gişe bilgileri, yeni projeler, sektörel ilanlar, etiketle ve görevle eleman / iş arama gibi uygulamaları hayata geçirmişti. Binlerce sektör çalışanının referans sayfası olarak kullandığı, yapımcı, yönetmen ve cast ajanslarının araştırma yaparken faydalandığı Sinematurk.com, şimdi arayanların daha kolay bulması, kendini tanıtmak isteyenlerin de kolay bulunmasını sağlayacak önemli bir hizmet veriyor.SineKariyer olarak isimlendirilen bu hizmetle birlikte, hali hazırda sektör çalışan olanlar ve olmak isteyenler kendilerini daha geniş olanaklarla tanıtabilecekler.

SineKariyer`den faydalanmak isteyenler;
Sinematurk`de filmografilerini içeren mevcut bir sayfaları varsa, o sayfayı, yoksa açılacak yeni bir sayfayı Sinematurk.com/sanatciismi gibi bir adresle referans olarak kullanabilecekler.
Bu sayfalarına 15 fotoğraf ve görev aldıkları 3 adet film, klip veya reklam videosunu ekleyebilecekler.
Sektöre yönelik olarak hazırlanmış bir özgeçmiş şablonuyla tüm fiziksel, beceri ve performans özelliklerini, tüm eğitim, kurs bilgilerini, referans ve temsilcilerini, görev aldıkları tüm projeleri ve ödüllerini gösterebilecekleri, kendilerini en ayrıntılı bir şekilde tanıtabilecekleri bir profil sayfasına sahip olacaklar.
Sinematurk Veritabanı sayesinde, bu profilde sanatçının hangi yapımcı, yönetmen ve oyuncularla çalıştığı, görev aldığı işlerin gişe ve ratingleri görünecek.
SineKariyer üyeleri, kendi hesaplarında, profillerini her gün kaç kişinin ziyaret ettiğini, hangi sektör çalışanlarının profillerine baktığını ve onları favorilerine veya kısa listelerine eklediğini görebilecekler.
Sayfalarına yapılan yorumlar anında e-posta adreslerine mesaj olarak iletilecek.
Yapımcı, yönetmen ve ajansların SineKariyer üyelerini kolayca bulabilmeleri için Sinematurk`un ana sayfasına ve diğer ziyaretçi yoğun sayfalarına kariyer vitrini konacak Bu vitrinde SineKariyer üye profilleri ziyaretçilerin her zaman gözü önünde olacak.
Arayanlara yönelik olarak hem hızlı hem de detaylı arama olanakları kullanılabilecek.
SineKariyer üyelerinin ön planda çıkacağı bu aramalarda, yaş, cinsiyet, görev, meslek, beceri, fiziksel özellik, eğitim, deneyim, etiket gibi pek çok seçenek mevcut
Burada yapımcı, yönetmen ve ajanslar için en büyük avantajlardan biri de büyük veritabanının olanaklarıyla, sanatçıların tüm deneyim ve özelliklerinin yanı sıra, kullanıcılar arasındaki popülariterini, aldıkları puan, yorum ve favorilere eklenme gibi uygulamalarla takip edebiliyor olmaları.
Sinema sektörünün bu büyük platformunu hep birlikte yaratıyor olmak Sinematurk.com`un en büyük mutluluğu...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT