Sinomarin ile Sağlıklı Günleri

Alışveriş Alışveriş Sinomarin ile Sağlıklı Günleri

Tarihler: 06 Ekim 2011 Perşembe ~ 06 Kasım 2011 Pazar

Firma: Sinomarin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2011 ~ Kas 6, 2011

Soğuk havaların etkili olmaya başladığı şu günlerde grip, soğuk algınlığı ve diğer solunum yolu hastalıklarına yakalanma riski daha çok artıyor. Nefes aldığımızda burun yoluyla vücudumuza girebilecek bakteri ve viruslerın hastalığa sebep olmadan vücuttan atılabilmeleri için burun temizliğine de çok dikkat etmek gerekiyor. Salgın hastalıkların en yoğun yaşandığı soğuk aylarda doğal deniz suyu Sinomarin ile burnunuzu yıkayın, temiz tutun, sağlıklı kalın…

Sinomarin, hipertonik özelliğiyle, hem burun akıntısını durduruyor hem de oluşan tıkanıklıkları açıyor. Uzun süreli kullanıma uygun olan Sinomarin, yenidoğandan itibaren her yaş grubunda istenilen sıklıkta kullanılabiliyor.

Sinomarin’in her türlü burun akıntısında etkinliği ve güvenilirliği kanıtlanmıştır. Soğuk havalarda hastalıklara karşı önleminizi almak ve burun tıkanıklığı ve akıntısına bağlı hastalıklardan korunmak istiyorsanız uzmanlar doğal deniz suyu Sinomarin’in kullanılmasını öneriyorlar.

Daha fazla bilgi için www.genesis.gen.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT