Sisley ile günün her saatinde şık bir yaz...

Alışveriş Alışveriş Sisley ile günün her saatinde şık bir yaz...

Tarihler: 01 Haziran 2009 Pazartesi ~ 30 Haziran 2009 Salı

Firma: Sisley

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2009 ~ Haz 30, 2009
Sisley ile günün her saatinde şık bir yaz...
Sisley 2009 Yaz Koleksiyonu, sofistike kadın ve erkeklere günün her saatine ve her ortama uygun şık kıyafetler sunuyor. Kadın koleksiyonunda, sarı, saks mavisi ve turuncu gibi canlı tonlar, vizon, gri, su yeşili ve toz pembe gibi pastel renklerle bir arada kullanılıyor. Özellikle parlak turuncuyla eşleştirilen toprak tonları, kıyafetlere özel bir çekicilik katıyor. İpek ve satenin ön planda olduğu koleksiyonda, straples bluzlar, şalvarlar, tulumlar ve uçuşan elbiseler dikkat çekiyor. Erkeklere ise haki, yeşil, bej tonlarında dökümlü süveterler ve rahat kesimli pantolonlarla kombinlenen parmak arası deri terlikler öneriliyor.

Sisley “Limited Edition” Koleksiyonu
Kadınlar, Sisley’in Limited Edition koleksiyonuyla, kendilerini birer Tanrıça gibi hissediyor. Uçuşan ipek, saten ve organza kumaşlar, vücudun kıvrımları üzerinden akıyor; tunik, bluz, şalvar ve elbiseler, Sisley kadınını sofistike bir havaya büründürüyor. Özel kreasyonlarda kullanılan mavi, yeşil, kahve ve kırmızı tonları, Yunan mitolojisinde tanrıların evi olarak bilinen Olimpos dağını hatırlatıyor. Sisley Limited Edition koleksiyonu, İstanbul’da İstinye Park ve Nişantaşı mağazalarında satışa sunuluyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT