Siz de Akaretler Sıraevler Ofis’ de Yerinizi Alın!

Alışveriş Alışveriş Siz de Akaretler Sıraevler Ofis’ de Yerinizi Alın!

Tarihler: 31 Ekim 2011 Pazartesi ~ 30 Kasım 2011 Çarşamba

Firma: Akaretler İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2011 ~ Kas 30, 2011

Tarih ve zerafetin buluştuğu Akaretler Sıraevler Ofisleri uluslararası ve ulusal birçok önemli şirkete ev sahipliği yapıyor.

Akaretler Sıraevler, 1875 yılında Sultan Abdülaziz tarafından Dolmabahçe Sarayı' nın önde gelen ağalarının lojmanı olmak üzere Sarkis Balyan tarafından inşa edilmiştir. Akaretler Sıraevler 55.000 m² kapalı ve 5.000 m² açık olmak üzere 60.000 m²'lik toplam kullanım alanına sahiptir.

Proje kapsamında ofisler, lüks rezidanslar, mağazalar, galeriler, otopark ve W İstanbul bulunmaktadır. Akaretler Sıraevler; Dünya’ nın en büyük gayrimenkul organizasyonlarından olan Urban Landbu Institute'un (ULI) Awards for Excellence yarışmasını kazanan beş seçkin yapının arasında bulunmaktadır.

Akaretler’ in orijinal kurgusu korunarak çağdaş bir anlayışla yenilenen ofisleri, prestij algısı arayan firmalara, plaza alternatifi sunan tarz sahibi mimarisi ile İstanbul dokusuna renk katıyor. Boğazın kıyısında, şehrin merkezinde ve İstanbul'un en ünlü moda ve iş merkezi olan Nişantaşı’ na yakınlığı sayesinde geniş bir müşteri ve çalışan kitlesine hitap ediyor.

400 araç kapasiteli otoparkı, projeye dahil olan W İstanbul’ da ki toplantı salonları ve konaklama imkanlarından indirimli yararlanma olanakları sunuyor. Akaretler Sıraevler restoran ve cafelerinde Akaretler Sıraevler’ in de çalışanlarıda öğle yemekleriniz ve çalışma molalarınızda keyifli zaman geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Akaretler Sıraevler’ de hayallerinizde ki ofise sahip olacaksınız!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT