Skechers Shape - Ups Pabbuc.com’da

Alışveriş Alışveriş Skechers Shape - Ups Pabbuc.com’da

Tarihler: 28 Eylül 2011 Çarşamba ~ 28 Ekim 2011 Cuma

Firma: Pabbuc.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2011 ~ Eki 28, 2011

Daha fazla kalori yakmanıza ve duruşunuzu geliştirmenize yardımcı olan ayakkabı Skechers Shape - Ups Pabbuc.com’da

Türkiye’nin ilk ve en büyük online ayakkabı, çanta ve aksesuar mağazası Pabbuc.com, ayakkabı tutkunlarını farklı ve ilgi çekici ürünlerle buluşturmaya devam ediyor. Daha fazla kalori yakmanıza, kas aktivitenizi artırmanıza, duruşunuzu geliştirmenize, sırt ve beldeki baskıyı azaltmanıza yardımcı olan Skechers Shape-Ups ayakkabıları Pabbuc.com’da satışa sunuluyor. Yoğun ilgi gören, Skechers Shape-Ups serisi ayrıcalığını hissetmek için bir an önce Pabbuc.com’u tıklayın, modelinizi seçin, hızlı ve kolay bir şekilde alışverişinizi tamamlayın.

Daha fazla kalori yakmanıza ve kas aktivitenizi artırmanıza yardımcı olacak özel bir ayakkabı… Pabbuc.com, Amerika ayakkabı pazarının en büyük ikinci markası konumunda bulunan Skechers’ı ayakkabı tutkunlarının beğenisine sunuyor. Pabbuc.com kullanıcılarından yoğun ilgi gören Skechers Shape-Ups ayakkabıları duruşunuzu da düzeltmeye destek oluyor. Pabbuc.com’u tıklayarak, Skechers’ın 16 farklı Shape-Ups modeline kolaylıkla ulaşabilir, hızlı ve rahat bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Shape-Ups serisinin ayrıcalığını hissetmek için acele edin. Skechers Shape-Ups hakkında detaylı bilgilere www.pabbuc.com/skechers adresinden ulaşabilirsiniz. Pabbuc.com siparişlerinizi aynı gün kargoya teslim ederek, ürünlerinizi çok hızlı bir şekilde adresinize ulaştırıyor. Ücretsiz değiştirme, koşulsuz iade ve ücretsiz standart kargo hizmetleriyle de Türkiye’de online mağazacılık alanında ilklere imza atmış olan Pabbuc.com yeni sezon alışverişinizde de vazgeçilmez adresiniz olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT