Skechers'tan Akıllı Tabanlı Yepyeni Bir Ayakkabı Deneyimi: Shape Ups LIV!

Alışveriş Alışveriş Skechers'tan Akıllı Tabanlı Yepyeni Bir Ayakkabı Deneyimi: Shape Ups LIV!

Tarihler: 03 Şubat 2012 Cuma ~ 03 Nisan 2012 Salı

Firma: Skechers

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2012 ~ Nis 3, 2012

Skechers’tan Yepyeni Bir Ayakkabı Deneyimi: Skechers Shape - Ups Liv…

Yalınayak yürüyormuş gibi doğal, ayağınızda yokmuş gibi hafif!

Amerika’nın en büyük 2 numaralı ayakkabı markası Skechers, yürüyüş ve koşuda yeni bir dönem başlatan Shape - Ups LIV modellerini Türkiye’de satışa çıkardı. Yalınayak yürüyüşten ilham alınarak tasarlanan LIV modelleri tasarımı ile; koşarken ya da yürürken yaşadığınız bel, sırt, eklem ağrılarınızın azalmasına ve en doğru açıda yürümenize yardımcı oluyor. Skechers LIV o kadar hafif ki, neredeyse ayakkabıyı ayağınızda hissetmiyorsunuz. Üstelik LIV’ler şık tasarımlarıyla günlük giyimde de rahatlıkla kullanılabiliyor.

Daha fazla kalori harcamaya, bacak kaslarını geliştirip belirginleştirmeye ve kalçaları sıkılaştırmaya yardımcı olan Shape-Ups ve Tone-Ups modelleriyle dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük ilgi gören Skechers şimdi de yeni jenerasyon yürüyüş ve koşu ayakkabıları Shape - Ups LIV modellerini Türk tüketicisinin beğenisine sunuyor. Gelişmiş Shape-Ups teknolojisi içeren Skechers LIV modelleri; akıllı tabanları, ultra hafif dizaynları, esnek yapıları ve tabii ki şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Skechers LIV modelleri, “natural stride technology” (doğal yürüyüş teknolojisi) ile dizayn edildi. Söz konusu teknoloji; insan vücudu için en doğru ve doğal yürüyüş şekli olan yalınayak yapılan yürüyüşten ilham alınarak geliştirildi. LIV bu özel taban yapısı ile en doğru ve doğal şekilde yürümenize yardımcı oluyor. Skechers LIV; hafifliği, esnekliği ve yumuşak Resalyte materyaliyle size gerekli tamponlamayı sunarak eklemlerinizi koruyor. Yürürken ve koşarken yaşadığınız bel, sırt ve eklem ağrılarınızın azalmasına yardımcı oluyor.

Skechers LIV adeta ayağınızın bir parçası gibi! Ekstra destek ve rahatlık sağlayan iç yüzeyi ayağınızın şeklini alıyor. Bu deneyim öylesine doğal ki, ayakkabının ayağınızda olduğunu unutabilirsiniz!

Yepyeni bir ayakkabı deneyimi için Skechers Shape – Ups LIV’i mutlaka deneyin!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT