Skoda Almanın Tam Zamanı

Alışveriş Alışveriş Skoda Almanın Tam Zamanı

Tarihler: 22 Temmuz 2008 Salı ~ 31 Temmuz 2008 Perşembe

Firma: Skoda

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 22, 2008 ~ Tem 31, 2008
SKODA’NIN TEMMUZ HEDİYESİ + 2 YIL GARANTİ

Skoda, Temmuz ayı boyunca sürecek satış kampanyasıyla Alman teknolojisinin ürünü yüksek donanımlı modellerinde + 2 yıl garanti paketi hediye ediyor.

Skoda, uygun fiyat seçenekleri ve düşük faiz oranlarıyla müşteri için en iyi satın alma alternatiflerini sunarken; kampanya kapsamında Skoda sahibi olan müşterilere +2 yıl VDF Full Life garanti paketi hediye ediyor. Kampanya paketi, tüm Skoda modellerinde, 2 yıllık fabrika garantisinin sona ermesinin ardından 150.000 km’ye kadar geçerli ek +2 yıl garantiyi içeriyor.

Skoda ve VDF işbirliği ile düzenlenen kampanya, tüm modellerde kampanyalı fiyatlar üzerinden geçerli olan %0,86‘dan başlayan ve 60 ay vade de maksimum %1,55 olan avantajlı faiz oranlarıyla Temmuz ayında + 2 yıl garantili bir Skoda otomobile sahip olmayı daha avantajlı hale getiriyor.

Yeni Fabia 4.300 YTL’ye varan indirimli fiyatlar, ayda 297 YTL’den başlayan taksit seçenekleri, Roomster, 2.100 YTL’ye varan indirimli fiyatlar, ayda 302 YTL’den başlayan taksit seçenekleri, Octavia, 3.400 YTL indirim ve ayda 304 YTL’den başlayan taksit tutarları, Octavia Tour 3000 YTL’ye, Superb ise 3.600 YTL’ye varan indirim seçenekleriyle Skoda showroomlarında sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT