Smirnoff Experience Sevgililer Günü Partisi

Alışveriş Alışveriş Smirnoff Experience Sevgililer Günü Partisi

Tarihler: 14 Şubat 2004 Cumartesi ~ 14 Şubat 2004 Cumartesi

Firma: Republic

Adres: Nizamiye Cad. No:14 Talimhane Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 297 73 93

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2004 ~ Şub 14, 2004
Dans partilerinin bir numaralı adresi Smirnoff Experience, sevgilileri 14 Şubat’ta Republic’te buluşturuyor!
Smirnoff Experience, Sevgililer Günü Partisi için Signum’u İstanbul’a getiriyor!

İstanbul’daki dans partilerine tüm hızıyla devam eden Smirnoff Experience, 14 Şubat Sevgililer Günü için Republic’te sürprizlerle dolu bir parti düzenliyor. Dünyanın en önemli festivallerinde ve gece kulüplerinde sahne alan Signum ile Ferhat Albayrak da Smirnoff Experience’ın 14 Şubat partisinde sevgililer için çalacak.

Türkiye`ye ilk kez Smirnoff Experience’ın davetlisi olarak gelecek olan Signum’un müzikleriyle unutulmaz bir kutlama yaşacak olan sevgilileri ayrıca ilginç sürprizler de bekliyor. Giriş ücreti 25 Milyon olan Smirnoff Experience Sevgililer Günü Partisi için Republic’in kapıları saat 23.00’de açılacak.

Genelde kendi isimleri altında prodüksiyon yapan Avrupa müzik endüstrisinin yetenekli iki isminden oluşan Signum, Pascal Minnaard ve Ronald Hagen, son dönemde çok iyi bir çıkış grafiği çizdiler. Özellikle kendi ülkeleri olan Hollanda ve İngiltere başta olmak üzere, dünyanın birçok gece kulübünde sahne alan, Signum`un setleriyle dağıttığı kulüplerin arasında da efsanevi The Kremlin ve Escape başı çekiyor.

Sıra dışı mekanların, ayrıcalıklı eğlencesi Smirnoff Experience Smirnoff Experience geçen yıl boyunca dünyanın en ünlü dans müziği kulüpleriyle alışılmışın dışındaki bazı mekanlarda gerçekleştirildi. Tümü geniş çaplı ve samimi kulüp gecelerine sahne olan Smirnoff Experience’ta Masters At Work, Roger Sanchez, Erick Morillo, Carl Cox, Sasha ve Orbital gibi dünyaca ünlü yeteneklerin yanı sıra kendini bu müziğe adayan yerel yeteneklerin repertuarlarına da yer verildi.

Dünya çapında Kuzey Amerika’da Kanada, Kosta Rika, Jamaika, Meksika, ABD; Avrupa’da Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Danimarka, Fransa, Almanya, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, İspanya, İngiltere; Güney Amerika’da Brezilya, Peru, Venezuella; Asya’da Hindistan, Rusya ve Afrika’da Kenya, Güney Afrika’da gerçekleştirilen Smirnoff Experience, Türkiye’deki elektronik dans müziği tutkunlarının da vazgeçilmez adresi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT