Smirnoff Red Yılbaşına Özel Fiyat Avantajıyla Reyonlarda

Alışveriş Alışveriş Smirnoff Red Yılbaşına Özel Fiyat Avantajıyla Reyonlarda

Tarihler: 26 Kasım 2007 Pazartesi ~ 30 Kasım 2007 Cuma

Firma: Smirnoff

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2007 ~ Kas 30, 2007
Orijinal votka deneyimi için Smirnoff Red yılbaşına özel fiyat avantajıyla reyonlarda
1864 yılından beri 21 numaralı orijinal formüle göre üretilen Smirnoff Red, yılbaşı döneminde tüketicilere özel bir fiyat avantajı sunacak. Orijinal bir votka deneyimi yaşamak isteyenler, 2007 yılına Smirnoff Red ile veda edecek.

Renksiz, kokusuz ve nötr Smirnoff Red
Çarlık Rusyası döneminde dört defa Rus Hanedanı’nın resmi vodka tedarikçisi ünvanını kazanan Smirnoff, ürünleriyle halen dünyanın bir numaralı premium içkisi konumunu sürdüryor. Kömür filtrasyonu için sadece Güney Polonya’da yetişen Huş ağaçlarının kullanıldığı Smirnoff Red, mükemmel bir votkanın sahip olması gereken saflığa ulaşmak için üç kere damıtılıyor, on defa filtre ediliyor ve her damlası sekiz saat boyunca 10 ton kömür filtresinden geçiriliyor.

Kokteyllerin vazgeçilmezi Smirnoff Red
Dünyada kokteyl devriminin öncüsü olan Smirnoff, 2005 yılında New York Times Gazetesi tarafından yapılan kör tadım yarışmasında, tüm eksperler tarafından 21 votka arasında “en beğenilen votka” seçildi. Sek olarak veya karışımlarla içmek için ideal olan Smirnoff Red 70 cl, yılbaşına özel 15 Kasım – 31 Aralık tarihleri arasında 33 YTL; Smirnoff Twist Greenapple, Smirnoff Twist Orange, Smirnoff Twist Raspberry ise 35 YTL fiyatıyla reyonlarda olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT