Smokinde `Çaha Seremonial` Ayrıcalığı

Alışveriş Alışveriş Smokinde `Çaha Seremonial` Ayrıcalığı

Tarihler: 29 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 31 Mayıs 2006 Çarşamba

Firma: Çaha Seremonial

Adres: Cemil Topuzlu Caddesi No:32 Çiftehavuzlar Çiftehavuzlar İstanbul

Telefon: 0216 350 31 87 - 467 28 17

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2006 ~ May 31, 2006
SMOKİNDE “ÇAHA SEREMONIAL” AYRICALIĞI
Türkiye’nin ilk ve tek erkek giyim sanatçısı Muzaffer Çaha’nın eşsiz sanatçılığı, Çaha Seremonial markasında hayat buluyor. Çaha Seremonial, sıradan bir erkeği bile gizemli, karizmatik, kadınlar tarafından delice arzulanan bir adama dönüştürüyor.

Çaha Seremonial’da düğün ve nişan törenlerinden, sünnet törenleri, barmitzva, mezuniyet törenleri için çok özel seçenekler yer alıyor. Türkiye’nin ilk ve tek “Smokin” mağazası olan Çaha Seremonial’da kumaşlar, aksesuarlar ve çizgilerdeki farklılık, alanında tek olma iddiasını destekliyor.

Çaha Seremonial’da zengin bir smokin koleksiyonunun yanı sıra smokini tamamlayan tüm aksesuarlar zevke uygun olarak seçilebiliyor. Smokin içi gömlek seçiminde fular veya papyon kullanak isteyenler için ata yaka veya klasik yaka öneriliyor. Damatların terlemeye karşı, imza töreni ve sonrası için 2 adet gömlek kullanmaları önemli detaylar arasında yer alıyor. Süt beyaz, kırık beyaz tonları ve bej renkler sıklıkla tercih ediliyor. Koton, ipek ve saten kumaş gömleklerde, kollar manşetli ve kol düğmesi ile kullanılabiliyor. Papyon kullanmaktan hoşlanmayanlar için ise hakim yaka, kendinden siyah bantlı veya aksesuar şeklinde düğme konmuş gömlekler de önerilebiliyor.

Manşetli gömlek, smokin için ne kadar vazgeçilmezse, bununla kullanılacak olan kol düğmeleri de damadın en önemli aksesuarları arasında yer alıyor. Her ne kadar saat kullanılması önerilmese de, eğer kullanılıyorsa saatin sarı veya beyaz olması, yine alyansın ve diğer aksesuarların renkleri göz önünde bulundurularak kol düğmesi seçimi yapılıyor. Bu şık gece için beyaz veya siyah taşlı modeller yine seçenekler arasında yer alıyor.

Papyon, tercihe göre farklı formlarda olabiliyor. Bu aksesuarı kullanmak istemeyenler için ise şekli belirgin, sert formda hazırlanmış ufak kelebek de seçenekler arasında. Smokinde kemer kullanılmadığı için pantolonun düşmesini engellemek ve görüntü olarak papyonla uyum sağlamak için kullanılan Kuşaklar genel olarak saten kumaştan hazırlanıyor. Özellikle 3 pilili, arkadan lastik ayarlı modellerde, siyah, kemik rengi ve beyaz tercihe göre seçiliyor.

Yelek ve fular ise papyon/kuşak ikilisine alternatif olarak kullanılıyor. Daha çok önü açık veya uzun ceketlerin içine seçenek olarak sunuluyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde, ceketin çıkartılması halinde yelek ve fular daha şık bir pozisyon sağlıyor. Fularlar klasik İngiliz tarzı geniş ve daha modernk kravat görünümünde bağlanıyor. Bu yıl fular üzerine broş modası hakim.

Smokin ile kullanılacak ayakkabının mutlaka rugan olması gerekiyor. Özellikle pantolon yanında saten şerit kullanılmışsa, parlak rugan ayakkabı ile bütünlük sağlanıyor. Ayrıca damatlar için smokin, desenli kumaştan hazırlanıyorsa, ayakkabının burun kısmında, bu kumaş model olarak da kullanılabiliyor.

Moda dünyasında 40. yılını dolduran Muzaffer Çaha, “Moda sanattır” diyerek, farklılığı bir özellik olarak yaşamaya ve yaşatmaya devam ediyor. O, günümüzde erkek giyimindeki en özgün imza olma özelliğini koruyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT