Sonbahar Geldi

Tarihler: 06 Ekim 2011 Perşembe ~ 30 Ekim 2011 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2011 ~ Eki 30, 2011

Tchibo ile her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Sonbahar Geldi

Şık olduğu kadar sonbaharda sıcacık tutan giysiler, Tchibo’nun yeni teması “Sonbahar Geldi”de sizleri bekliyor. Tüm yağmur çizmelerinin 39,95 TL’ye satışa sunulduğu ve soğuğa meydan okuyan yeni temadaki kıyafet ve aksesuarlar ile yetişkinler kadar minikler de sonbaharın tadını çıkarmaya hazırlanıyor. Ayrıca 16 Ekim tarihine kadar Tchibo’dan Axess kart ile yapılan 100 TL ve üzeri alışverişlerde, 100 gram Gold Selection hazır kahve ücretsiz sizin oluyor.

Değişen mevsim koşullarına göre hazırladığı özel temaları ile hayata dair pratik çözümler sunan Tchibo, sizi ve ailenizi sonbaharın yağmurlu ve soğuk havasından koruyor. Şıklıkları ile göz kamaştıran, işlevselliği ile yağmurlu ve soğuk havalarda dışarıda olmayı keyfe dönüştüren ürünleri ile “Tchibo Sonbahar Geldi” koleksiyonu, çocukların ve yetişkinlerin hayatını kolaylaştırıyor.

Tchibo’nun özel olarak ürettiği, rüzgâr ve yağmura karşı dayanıklı, iç yüzeyleri polar astarlı termo montlar sayesinde çocuklar korunarak sokakta olmanın tadını çıkarıyor. Hem büyüklere hem miniklere özel yeni tema ürünleri, 10 Ekim Pazartesi’den itibaren Tchibo.com.tr online alışveriş noktasında; 12 Ekim Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo mağazalarında sizleri bekliyor.

Yeni temada tüm yağmur çizmeleri 39,95 TL’den satışa sunulurken; kolay deforme olmayan halı, yetişkin yatağına da dönüşebilen korunaklı karyola, çocuklar için fonksiyonel mont ve yağmurluk, yetişkinlere özel unisex panço yağmurluk, çocuk sandalyesi, termo kot pantolon, yağmur şapkaları dikkati çeken tasarımlar oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT