Sonbaharda Eviniz İçin İCA’dan Zarif Dokunuşlar

Alışveriş Alışveriş Sonbaharda Eviniz İçin İCA’dan Zarif Dokunuşlar

Tarihler: 08 Ekim 2010 Cuma ~ 08 Kasım 2010 Pazartesi

Firma: İCA

Telefon: 0212 358 36 66

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 8, 2010 ~ Kas 8, 2010

Sonbaharda Eviniz İçin İCA’dan Zarif Dokunuşlar

Sonbaharda evinizin içinde yapacağınız zarif dokunuşlarla hem yaşamınızı hem de evinizi renklendirebilirsiniz. Gerçeğinden ayırt edilemeyen yapma çiçeklerin zarafeti, duvarınız için özenle seçilmiş tabloların derinliği ve çok çeşitli aksesuarların göz alıcı şıklığı, iç mekan dekorasyonu için tek adresiniz İCA Etiler mağazasında sizleri bekliyor. İCA Etiler’deki yüzlerce seçenek arasında Flamant, Austin ve Gervasoni aksesuarları özgün tasarımlarıyla sımsıcak bir sonbaharı işaret ediyor.

İCA Etiler mağazasında her zevke ve her tür dekorasyon anlayışına hitap eden seçenekler bulunuyor. Bunlar arasında Flamant, Austin ve Gervasoni gibi dünyanın önde gelen pek çok markası bu sonbaharda evlere sımsıcak günler yaşatmaya hazırlanıyor. Örneğin, 30 yılı aşkın tecrübesiyle dünya aksesuar trendlerine yön veren Amerikan markası The Import Collection’ın vazo, biblo ve masaüstü aksesuarları ülkemizdeki aksesuar anlayışını da değiştirmeye hazırlanıyor. NDI ve ALL State Gloral gibi markalar, gerçeğinden ayırt edemeyeceğiniz yapma çiçeklerle bahçelerin renkli dünyasını salonların içine taşıyor. Timeworks Clocks’un eşsiz duvar saati tasarımları ise zamanı seyrine doyum olmaz bir güzellikte yaşatıyor.

Yalın ve görkemli Flamant tasarımları
İCA Etiler mağazasında görebileceğiniz Flamant’ın deri, metal ve cam kullanılarak üretilen aksesuarları, özgün ve yaratıcı şıklıklarıyla evinize gerçek anlamda farklılık katıyor. Flamant ev dekorasyonu, moda trendlerinin ötesinde, kendine özgü sıcak stilini hem şık hem de gündelik olarak tanımlıyor. Gösterişten uzak, konforlu ve modern zamanların özelliklerini yansıtan tasarımların en gözde markası olan Flamant, sıcak, bohem, nostaljik, titiz yansımalarıyla dikkat çekiyor. Flamant ev dekorasyonu binlerce farklı malzeme, renk ve tasarımları ile özgün bir stil yaratmanıza yardımcı oluyor. Mobilya, aydınlatma, sofra takımları, yatak örtüleri, banyo, bahçe, resim, kumaş, yer döşemeleri, aksesuarlar ve koltukların yer aldığı tasarımlarla, yalın ama aynı zamanda görkemli bir konsept sunuyor.

Kendi özgün ruhunu yansıtan Austin aksesuarlar
Amerika’nın aksesuar tasarımlarındaki en başarılı markası Austin de İCA Etiler mağazasında sizleri bekliyor. Austin, 1953 yılında New York ve Brooklyn’deki müzelerde yer alan heykellerinin reprodüksiyonlarını yaparak çalışmalarına başladı. Austin tasarımcıları günümüzde, Amerikan tarzını yansıtan çeşitli heykel, dekoratif objeler, vazo, ayna, bahçe aksesuarları, bahçe heykelleri ve küçük aksesuar tarzı mobilyaların yer aldığı tasarımlarıyla göz dolduruyor. Tasarımlarında bronz ve metal mermer tozlarının karışımından yapılmış özel malzemelerin yer aldığı ürünlerde, siyah, füme, gri ve bej tonları farklı tarz ve şıklığı ile dikkat çekiyor.

Seçkin zevkin yansıması Gervasoni
Ünlü İtalyan markası Gervasoni’nin aksesuarları kendi alanında en iyilerden oluşan profesyonel bir tasarımcı ekibi tarafından sanatın merkezi İtalya’da tasarlanıyor. Modern tasarımlardan etnik tasarımlara kadar geniş bir yelpazeye sahip olan Gervasoni, dünyanın dört bir yanında seçkin bir zevkin sembolü olarak kabul ediliyor. Gervasoni’nin ürün gamında ev aksesuarlarından yatak takımlarına, rengarenk kırlentlerden şık desenli kilimlere kadar yüzlerce benzersiz ürün yer alıyor. Gervasoni yemek ve çatak kaşık bıçak takımlarıyla da farklılık yaratıyor.

İCA Etiler mağazasını Nispetiye Caddesi Yıldız Çiçeği Sokak No: 1 Etiler adresinde ziyaret edebilir, 0212 358 36 66 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. İnternette www.ica.com.tr web adresini tıklayarak İCA tarafından satışa sunulan ürünler hakkında ayrıntılı bilgi alabilir ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT