Sonbaharda Evinizde Çiçekler Açsın

Alışveriş Alışveriş Sonbaharda Evinizde Çiçekler Açsın

Tarihler: 16 Eylül 2010 Perşembe ~ 16 Ekim 2010 Cumartesi

Firma: İCA

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2010 ~ Eki 16, 2010

Sonbaharda Evinizde Çiçekler Açsın

Sonbaharla birlikte evinizin iç ve dış dekorasyonuna yeni renkler katmayı düşünüyorsanız, İCA size benzersiz alternatifler sunuyor. Dünyanın en seçkin markalarını ithal ederek ülkemizdeki dekorasyon anlayışına yön veren İCA, özel olarak seçtiği Deroma, Le Prince Jardinier, Modum, Blomus ve Beriva markalı saksı ve aksesuarlarla tarzınıza yepyeni bir soluk getiriyor.

İCA tarafından ithal edilen Deroma saksıları, bitkilerinize sağlıklı bir yaşam alanı sunarken aynı zamanda da bahçe ve teraslarınıza benzersiz bir şıklık kazandırıyor. Dünyanın en önemli saksı üreticilerinden biri olan İtalyan Deroma’nın saksı ve küpleriyle İtalyan estetiğini bahçe ve teraslarına yansıtabiliyorsunuz. Tümü el yapımı olan Deroma saksılarının üretiminde İtalya’nın en iyi kili kullanılıyor. Deroma’nın bu sezon çok ilgi gören ürünleri arasında ise Contemporary, Loft, Tape ve Sandhal serileri yer alıyor.
Deroma’nın çinko saksıları çarpma ve düşmelere karşı dayanıklı olduğu için özellikle cam önünde rahatlıkla kullanılabiliyor. Plastik saksıları ise hafifliği ve ekonomikliğiyle öne çıkıyor. İç ve dış mekanları adeta bir sanat galerisine dönüştüren Deroma, özgün tasarımlarıyla etnik, geleneksel ve modern çağrışımları büyük bir zarafetle taşıyor.

Le Prince Jardinier bahçe aksesuarları, tasarımları ve sundukları seçkinlik ile bahçelere bambaşka bir hava veriyor. Ünlü Belçika markası Le Prince Jardinier, bahçe düzenlemesinde hissedebileceğiniz en yüksek konforu sunuyor ve saraylarda tercih edilen bir marka olarak tanınıyor. Le Prince Jardinier’nin paslanmaz çelik ve pirinç kombinasyonlu saksı ve sulama kovaları bahçelere seçkinlik katıyor. Bahçe aletleri ve sulama sistemleri ise markanın en yeni modelleri arasında bulunuyor. Çiçek desenli porselen gül makasları ve bakır aksesuarlı alet setleri, koton kumaştan üretilen bahçe önlükleri ile kömür, odun ve kuru yaprak çantaları özgün tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Le Prince Jardinier bahçede çiçek dikmeyi, mutfakta pasta yapmak kadar keyifli bir etkinliğe dönüştürüyor.

İCA’nın sonbaharda sundukları bu kadarla sınırlı değil. Dekorasyonu aynı zamanda tam anlamıyla bir görsel şölene dönüştüren Modum markalı ürünler de İCA’nın sonbahar koleksiyonunda kendine yer buluyor. Seçkin dekoratif anlayışın vazgeçilmezi olan Modum, kendi alanında tüm dünyada tanınan bir İtalyan markası. Modum markalı ürünlerde kullanılan renk ve şekiller, dekorasyon anlayışına yepyeni ufuklar kazandırıyor. Modum’un özellikle içten lambalı dekoratif saksı ve aksesuarları bu yılın modasına damga vuracak nitelikte bulunuyor.

İCA tarafından ithal edilen Blomus meşale, mumluk ve kandilleri yaz gecelerine daha dekoratif bir hava verebilirsiniz. Almanya’nın önde gelen çelik tasarım firmaları arasındaki Blomus, detaylı işçiliği, yalın ve çağdaş tasarımlarıyla fark yaratıyor. Blomus meşale, mumluk ve kandilleri sıcak yaz gecelerine şık ve benzersiz bir görünüm kazandırıyor. Dış mekan kullanımı için özel olarak tasarlanmış Blomus meşalelerinin yanı sıra hem iç hem de dış mekanda kullanım olanağı sunan mumluk ve kandiller de geniş ürün yelpazesi içinde kendine yer buluyor.

Beriva’nın özgün tasarımlarının izlerini taşıyan mumluk ve fenerler ise bulundukları mekanlara apayrı ve seçkin bir hava katıyor. Şekilleri ve tarzlarıyla tüm dünyada adından söz ettiren Beriva ürünleri, özel tasarımcıların farklı yorumlarının izlerini taşıyor. Beriva yalnızca tasarım özsellikleri ve şıklığıyla değil, aynı zamanda da kaliteli üretim yaklaşımı ve dayanıklılığıyla ön plana çıkıyor.

İCA tarafından satışa sunulan ürünler hakkında ayrıntılı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.ica.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Saksınız Tarzınızı Yansıtmalı
Saksı seçiminde bazı kriterlere dikkat etmek gerekiyor. Saksı alırken öncelikle beğeni ve tarzınıza uygun olan model grupları arasından seçim yapmalısınız. Tabii ki saksınızı koyacağınız yerin dekorasyonu da önemli. Evinizin dekorasyonuna ve renklerine uygun olan ürünleri tercih etmelisiniz. Örneğin, klasik tarzda döşenmiş bir eve modern saksılar uygun olmayacaktır. Saksıda kullanılan malzeme de bu noktada büyük önem taşıyor. Saksınızı dış mekanda mı yoksa iç mekanda mı kullanacaksınız? Bu konu büyük önem taşıyor.
Boyalı ve cilalı modeller dış mekan kullanımına pek uygun değildir. Eğer saksılarınızı dış mekanda kullanacaksanız, hava koşullarından etkilenmeyen malzemelerden yapılmış olmalarına dikkat etmelisiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT