Sonbahar’da Tekin Seyrekoğlu ile Işıldayın

Alışveriş Alışveriş Sonbahar’da Tekin Seyrekoğlu ile Işıldayın

Tarihler: 15 Eylül 2009 Salı ~ 15 Ekim 2009 Perşembe

Firma: Tekin Seyrekoğlu

Telefon: 0212 520 02 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2009 ~ Eki 15, 2009
Sonbahar’da Tekin Seyrekoğlu ile Işıldayın

Yazın sona erdiği ve Eylül ayının beraberinde sonbaharın hüznünü de getirdiği bugünlerde, Seyrekoğlu’nun yeni sezona özel hazırladığı takı koleksiyonu ile tazelenmek ve hayata canlılık katmak çok kolay. Altının inci ile muhteşem uyumunun swarovski taşlarla süslendiği kolye, yüzük ve küpeden oluşan set sonbaharda bayanların vazgeçilmezi olacak.

Tekin Seyrekoğlu’nun sonbahar için tasarladığı Pearllight Koleksiyonu, altının sıcak dokunuşu ve canlılığını incinin saflığı ve zarifliğiyle buluşturuyor. Zerafetin simgesi olacak koleksiyonda altın ve inci en modern çizgilerle bir araya geldi.

Modern çizgiler ve değişik modellerle oldukça şık hazırlanan Pearllight Koleksiyonunda her parça özenle seçildi. Bir bütün set olarak kullanabileceğiniz gibi ayrı parçalar halinde de kullanabileceğiniz koleksiyonu gündüz/gece, spor/klasik her tarzla değerlendirebilirsiniz.
www.seyrekoglu.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT