Sonbaharı Reebok Classics Modelleri ile Karşılayın!

Alışveriş Alışveriş Sonbaharı Reebok Classics Modelleri ile Karşılayın!

Tarihler: 18 Ağustos 2011 Perşembe ~ 18 Eylül 2011 Pazar

Firma: Reebok

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 18, 2011 ~ Eyl 18, 2011

Siz de klasik modasının asla geçmeyeceğini düşünenlerdenseniz bu sezonun Reebok Classics koleksiyonu tam size göre! Classics koleksiyonunda yer alan sportif modeller ile sonbaharı rahat ve şık adımlarla karşılayın.

Reebok Classics koleksiyonunun göze çarpan ayakkabılarından Dash Runner ve CL Nylon Slim sağlam ve konforlu yapılarıyla dikkat çekiyor. Naylon ve süet bileşiminden oluşan üst kısmı ile konfor ve stil, dayanıklı kauçuk dış tabanı ile de mükemmel bir çekiş gücü sağlayan Dash Runner ve CL Nylon Slim bu sonbahar rahatına ve şıklığına düşkün birçok kadın ve erkeğin kombinlerinin vazgeçilmez parçası olacak.

Rahat, modern ve dayanıklı yapısıyla yakın zamanda favorileriniz aranıza girecek olan Reebok Classics modellerini 111,50 TL’den başlayan fiyatlarla tüm Reebok mağazalarında bulabilirsiniz.

Reebok’ın tüm kampanya, indirim ve yeni koleksiyon haberlerine http://www.reebok.com/TR/ ve http://www.facebook.com/Reebok adreslerinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT