Sonbaharın Gizemli Grisi Metrekare Rug Art Koleksiyonlarında Canlanıyor...

Alışveriş Alışveriş Sonbaharın Gizemli Grisi Metrekare Rug Art Koleksiyonlarında Canlanıyor...

Tarihler: 17 Kasım 2008 Pazartesi ~ 20 Kasım 2008 Perşembe

Firma: Metrekare

Adres: Metrekare Rug Art: Maçka cad. No: 33/3 Maçka Şişli İstanbul

Telefon: 0 212 343 97 32

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2008 ~ Kas 20, 2008
SONBAHARIN GİZEMLİ GRİSİ METREKARE RUG ART KOLEKSİYONLARINDA CANLANIYOR…
Dünyaca ünlü halı tasarımcısı Jan Kath’ın el tasarımı özel halılarının Türkiye distiribütörlüğünü yürüten Metrekare Rug Art, Mauro serisine kattığı ara koleksiyon ile grinin gizemli büyüsünü farklı seçeneklerle sunuyor.

Metrekare Rug Art, Dünyaca ünlü halı tasarımcısı Jan Kath’ın sonbaharın dokunuşlarını kattığı Mauro Koleksiyonu ile grinin gizemli büyüsünü evleriniz ve mekanlarınız ile buluşturuyor.
Ürünlerinde, kanserojen madde içermeyen İsviçre boyaları, doğal kök boya, ipek, ısırgan otu lifi, kenevir gibi farklı malzemeler kullanılarak özel olarak elde üretilen tasarım harikası halıların ev sahibi Metrekare Rug Art, tüm zevk ve mekanlara uygun sağlıklı halılarını, estetik, güzellik ve kusursuzluktan ödün vermeyen kullanıcıları için Maçka’daki showroomda sunuyor.

Koleksiyonlarındaki halıların tümünde istenilen tasarım, ebat, renk ve düğüm konfigürasyonunu sunan Metrekare Rug Art, eşsiz ara koleksiyonu içinde ebat, renk ve düğüm konfigürasyonu sunuyor. Ayrıca ürünlerinde yaklaşık 125’e yakın renk alternatifi içerisinden dilediğiniz renk armonisine ulaştırılabiliyor. Tüm koleksiyondaki tasarımlar modern çizimlerin klasik motiflerle harmanını mükemmel bir şekilde yansıtıyor.

Metrekare Rug Art’ta bulunan koleksiyonlar da yer alan alternatifler ile eviniz ya da iş yeriniz de yaşam tarzınız, zevkleriniz ne olursa olsun sizin de beklentilerinizi karşılayacak birçok seçenek mutlaka bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT