Sony TV`nin Artıları Şimdi Çok Daha Fazla

Alışveriş Alışveriş Sony TV`nin Artıları Şimdi Çok Daha Fazla

Tarihler: 16 Kasım 2011 Çarşamba ~ 16 Ocak 2012 Pazartesi

Firma: Sony

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 16, 2011 ~ Oca 16, 2012

Sony’nin “Sony TV’lerin artıları şimdi çok daha fazla” sloganıyla başlattığı ve 30 Kasım 2011’e kadar sürecek özel kampanyası Skype kamera ve Wi-Fi adaptör hediyeleri kazanma fırsatının yanı sıra Sony Tablet ve PlayStation® 3 gibi eşsiz ürünlere çok uygun fiyatlarla sahip olma fırsatı sunuyor.

Sony, “Sony TV’lerin artıları şimdi çok daha fazla” kampanyası ile tüketicilerin yüzünü güldürüyor. Kampanyaya göre, Sony TV satın alanlara birbirinden özel Sony ürünleri hediye edilirken, Sony Tablet ve PlayStation® 3 ürünlerini de indirimli satın alma fırsatı sunuluyor. Internet, 3D ve LED teknolojilerinin artılarını sunan bir çok ürün seçeneğine sahip Sony TV ürün gamındaki tüm modeller kampanya dahilinde çeşitli fırsatlar sunuyor. 30 Kasım 2011 tarihine kadar yetkili Sony satış noktalarından kampanya hakkında bilgi alınabiliyor.

Full HD 2D ve 3D ile en yüksek görüntü performansını keşfedin
Sony BRAVIA HX920 serisi, çarpıcı kontrast için Intelligent Peak LED ekranı, akıcı ve net hareket için Motionflow XR 800 teknolojisi ile çok ayrıcalıklı bir Full HD 3D TV serisi. Yanında 3D gözlükleri ve Skype kamera ile birlikte satışa sunulan seri, yüksek kaliteli 2D ve 3D görüntüleme kapasitesine sahip. Kampanya kapsamında 65”, 55” veya 46” ekran boyutlarındaki Sony BRAVIA HX920 serisi TV’lerden satın alanları çok özel indirim fırsatları da bekliyor. Tercihini bu ürünlerden yana kullananlar, 16 GB’lık Sony Tablet Wi-Fi’ye 399 TL’ye veya 320 GB’lık PS3 Uncharted3 Paketine 199 TL’ye sahip olabiliyor. İsterlerse her iki ürünü de aynı anda indirimli alabiliyorlar.

İnce ve şık TV’nizde 3D keyfini yaşayın
Full HD 3D Sony BRAVIA HX820 TV serisi, ince, yüksek kontrastlı Dynamic Edge LED ekran, çevrimiçi videolar ve düşük kaliteli görüntüler için HD güçlendirmesi, akıcı aksiyon sahneleri sağlayan Motionflow XR 400 teknolojisi ve Sony Internet TVözelliklerine sahip. Kampanya kapsamında HX820 serisi Sony BRAVIA 46” ekran boyutundaki TV’leri tercih edenler, Sony marka Skype mikrofon ve kamera ünitesi hediyesi kazanıyor ve 320 GB’lık PS3 Uncharted3 Paketini 199 TL karşılığında satın alabiliyor.

İnternet ve 3D heyecanını büyük ekranda hissedin
Dynamic Edge LED ekranda 2D ve 3D görüntüleme ve Motionflow XR 400 ile akıcı aksiyon sahneleri sunan Sony BRAVIA HX720 serisi, Sony Internet TV teknolojisi ile İnternette video izleyebilir ya da Skype görüşmeleri yapabilirsiniz. Kampanya kapsamında HX720 serisi Sony BRAVIA 46” ve 40” ekran boyutundaki TV’leri tercih edenler, Skype mikrofon ve kamera ünitesi hediyesi ve 320 GB’lık PS3 Uncharted3 Paketine 199 TL’ye sahip olabiliyor.

Monolithic Design ile TV’nize bakış açınızı değiştirin
Minimalist tasarımı ve altı derecelik eğimi sayesinde televizyon kapalıyken bile oturma odasına ayrı bir şıklık katan Sony BRAVIA NX720 serisi, ultra ince LED ekran, 2D ve 3D ile akıcı ve yüksek kaliteli görüntüleme sağlayan Motionflow XR 200 teknolojisi, Wi-Fi®, İnternet video ve Skype™ özelliklerine sahip bir Full HD 3D TV serisi. Kampanya kapsamında 60”, 55”, 46” veya 40” ekran boyutundaki NX720 serisi Sony BRAVIA TV’leri tercih edenler, Skype mikrofon ve kamera ünitesi hediyesi kazanıyor ve 320 GB’lık PS3 Uncharted3 Paketini 199 TL karşılığında satın alabiliyor.

Tüm aile için Full HD 3D TV
Edge LED, Motionflow XR 200 teknolojisive Sony Internet TV özelliklerine sahip bir Full HD 3D TV serisi olan Sony BRAVIA EX720 serisi, aynı zamanda akıllı özellikleriyle zaman ve enerji tasarrufu da sağlıyor. Kampanya kapsamında 55”, 46”, 40”, 37” ve 32” ekran boyutundaki EX720 serisi Sony BRAVIA TV’leri tercih edenlereİnternete kablosuz bağlanabilmek için Sony USB Wi-Fi adaptör hediye ediliyor.

LED ve İnternet TV ile ev eğlencenizi zenginleştirin
Full HD ayrıntılarla ince LED ekran, X-Reality görüntü işlemcisi ile ayrıntı zenginliğine ve Sony Internet TV özelliklerine sahip Sony BRAVIA EX520 serisi 55”, 46”, 40”, 37” ve 32” ekran boyutundaki TV’ler de kampanya kapsamında Sony USB Wi-Fi adaptör hediyesi ile birlikte sunuluyor (40” EX521 ve 40” EX525 modelleri de aynı kampanyaya dahildir).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT