Speedy’den Müşterilerine Akaryakıt Hediye Çeki Süprizi!

Alışveriş Alışveriş Speedy’den Müşterilerine Akaryakıt Hediye Çeki Süprizi!

Tarihler: 15 Temmuz 2011 Cuma ~ 15 Ağustos 2011 Pazartesi

Firma: Speedy

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2011 ~ Ağu 15, 2011

Speedy –Michelin işbirliği ile gerçekleştirilen kampanyada Speedy’ den alınan Michelin marka lastiklerde akaryakıt hediye çeki verilecek.

Garantili ve hızlı araç bakım servis şirketi Speedy Türkiye, araç sahiplerine Mıchelin marka lastik alımlarında 50 TL’ye kadar akaryakıt hediye çeki verecektir. Speedy tarafından verilen “Petrol Ofisi Akaryakıt Hediye Çeki “ iki lastik alımında 25 TL, 4 lastik alımında 50 TL şeklinde olacaktır. Sene sonuna kadar geçerliliği olan Petrol Ofisi akaryakıt hediye çekleri ise sene sonuna kadar istenilen herhangi bir Petrol Ofisi istasyonunda kullanılabilecektir.

6 Temmuz itibari ile başlayan kampanya stoklarla sınırlı olacaktır. Kampanyaya yoğun ilgi bekleyen Speedy, böyle bir kampanyanın sektörde fazlaca yapılmadığını belirtip, kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin servis noktaları aramaları suretiyle sınırlı olan stoktan lastik ayırmalarını tavsiye ediyor.

Speedy, araçtan çıkarılan eski lastiklerinde Speedy servis noktasında ücretsiz olarak lastik otelinde saklandığının da altını çiziyor.

Speedy’ de tüm lastik markalarının satış, kontrol ve bakımları, motor, vites kutusu ve hidrolik yağı, periyodik bakımlar, akü ve elektrik, fren, amortisör, egzoz, klima kontrol ve bakımları gerçekleştirilmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT