Splenda İle Tatlı Bir Yaz Sizleri Bekliyor

Alışveriş Alışveriş Splenda İle Tatlı Bir Yaz Sizleri Bekliyor

Tarihler: 16 Nisan 2010 Cuma ~ 16 Mayıs 2010 Pazar

Firma: Splenda

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2010 ~ May 16, 2010

Şeker’den yapılma, Şeker tadında ama Şeker değil!

SPLENDA İLE TATLI BİR YAZ SİZİ BEKLİYOR !

Splenda sevdiğiniz o tatlı lezzete sahip ama kandaki glikozu arttırmıyor! Splenda ile şekeri hayatınızdan eksik etmezken, şekerin verdiği zararlardan korunuyorsunuz.
Şekerden yapılmış olmasına rağmen, Splenda da bulunan sukraloz maddesi, vücut tarafından karbonhidrat olarak algılanmaz. Sukraloz molekülü kararlı olduğundan, enerji vermez ve kalori açığa çıkarmaz. Diyabetli olan diyet yapan kişilerde yapılan çalışmalar, sukraloz`un ensülin seviyesinde etkili olmadığını göstermiş, rejim veya yemek sonrası kandaki glikoz düzeyinde etkili olmadığını kanıtlamıştır.

Splenda Aspartam ve Sakarin içermez. Sukraloz sağlıklı bir diyetin parçası olarak, diyabetliler dahil herkes tarafından kullanılabilir. Splenda içerisindeki sukraloz`un varlığı, düşük kalorili yiyecek ve içecek yelpazesinin genişlemesini sağlar. Böylece diyabetlilerde, lezzetten ödün vermeden diyet yapabilirler.
www.splendaTR.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT