Spor Bağımlısı Bayanlar İçin… ASICS Black Hawk 4

Alışveriş Alışveriş Spor Bağımlısı Bayanlar İçin… ASICS Black Hawk 4

Tarihler: 16 Ağustos 2011 Salı ~ 16 Eylül 2011 Cuma

Firma: Asics

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 16, 2011 ~ Eyl 16, 2011

Koşu alanında geliştirdiği birbirinden özel modellerle tüm dünyada en çok tercih edilen marka olan ASICS, bayanlar için tasarlanan Black Hawk 4 modelini sunuyor. Bu özel ayakkabı, performansınızı ikiye katlayacak özelliklere sahip. Spor yapmadan duramayanlar ASICS Blackhawk 4 ile koydukları hedeflere çok daha rahat ulaşacaklar.

Dünyanın önde gelen spor ayakkabı üreticilerinden ASICS, özellikle her modelinde ortaya koyduğu devrim niteliğindeki yeni teknolojilerle spor ayakkabı endüstrisinde çığır açmaya devam ediyor. ASICS Blackhawk 4 bu anlamda markanın geliştirdiği en hafif modellerden biri olma özelliğine sahip. Yalnızca 275 gram ağırlığındaki bu ayakkabılarla vücudunuzun ayaklarınız üzerinde havalandığını hissedeceksiniz…

ASICS Blackhawk 4, markanın en gözde inovasyonlarından GEL sistemi ile donatılmış bir model olma özelliğini taşıyor. Vücudun koşu sırasında ayaklara uyguladığı baskıyı azaltmaya yarayan GEL teknolojisi bu modelde ayakkabının orta kısmında kullanılarak baskının en fazla hissedildiği noktaları rahatlatıyor. Bu sayede daha uzun süreli ve yüksek performanslı bir koşu gerçekleştirmek mümkün oluyor.

ASICS araştırma geliştirme çalışmaları sırasında keşfedilen, ayakkabının dış yüzeyinde kullanılan ve özel bir kauçuk malzeme olan AHAR® (ASICS High Abrasion Rubber) ise ayakkabının her türlü zorlu ortamda sınırlarını zorlamasına ve uzun ömürlü bir kullanım sunmasına olanak sağlıyor. ASICS’in Californian Last adını verdiği malzeme ayakkabının iç kısmında topuk bölgesinde kullanılarak ayağın koşu sırasında öne doğru kaymasını engelliyor.

Isınan havalarda spor salonlarında bant üzerinde koşmaktan, yürümekten sıkılan bayanlar için yaza uygun renk alternatifleri ile üretilen ASICS Black Hawk 4 ile performansınızı kaydetmeniz gerekecek çünkü kat ettiğiniz kilometreleri sayamayacaksınız! Üstelik hava ne kadar sıcak olursa olsun kullanılan özel materyallerden dolayı ayaklarınız nefes alabilecek.

Tüm dünyada koşmayı hayatına entegre etmiş olan tüm bayanların en çok tercih ettiği marka olan ASICS, Black Hawk 4 ile hayatın hızını yavaşlatırken sizin hızınıza ve performansınıza katkı sağlıyor…

ASICS Black Hawk 4 modelinin tavsiye edilen son tüketici fiyatı; 139 TL

www.asics.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT