Spor Giyimin Lüks ile Eşsiz Birleşimi Adidas Porsche Design Sport

Alışveriş Alışveriş Spor Giyimin Lüks ile Eşsiz Birleşimi Adidas Porsche Design Sport

Tarihler: 12 Nisan 2011 Salı ~ 12 Mayıs 2011 Perşembe

Firma: Adidas Porsche Design Sport

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2011 ~ May 12, 2011

Adidas ve Porsche Design işbirliklerinin 9. sezonunu adidas Porsche Design Sport İlkbahar/Yaz 2011 Koleksiyonu ile kutluyor. Lüks teknolojik spor giyim koleksiyonu artık beş kategoriye ayrılıyor: Driving, Golf, Running/Fitness, Tennis ve Water/Snow. Her bir kategori, markaların muhteşem mühendislik yeteneğini ve yalın tasarım anlayışlarını ortaya koyuyor.

Adidas Porsche Design Sport İlkbahar/Yaz 2011 Koleksiyonu’nda nefes alabilir, esnek ve yumuşak kumaşlardan yapılma hafif gömlek ve şortları da içeren ödüllü BOUNCE™:S serisi yenileniyor. BOUNCE™:S koşu ayakkabısından ilham alan BOUNCE™:S² serisinde en ileri teknolojiler kullanılırken, modern, zamana ayak uyduran tasarımlarla birlikte son derece şık ve yüksek performanslı kumaşlardan yararlanılıyor.

Yeni adidas Porsche Design Bounce ayakkabılar, sportif tarzda giyinmeyi seven erkeklere benzersiz bir şıklık kazandırırken, adidas`ın üstün yastıklama teknolojisi ile de yürüyüşlerde maksimum konfor sağlıyor. Porsche arabaların güçlü motorları ve estetik tasarımlarından esinlenen, Cem Yılmaz’ın da tercihi adidas Porsche Design Bounce ayakkabıların tasarımı, Exoskeleton olarak adlandırılan topuk detaylarıyla zenginleştiriliyor.

Porsche Design’ın adidas ile olan işbirliği; 2006’da lansmanı yapılan Porsche Design Sport Koleksiyonu ile başladı. adidas Porsche Design Sport Koleksiyonu ürünleri; ilk günden bugüne özel malzemeler, performansı artıran detaylar ve üstün bir ustalıkla üretildi. Göz alıcı ama abartıdan uzak, hem günlük giyimde hem de spor yaparken giyilebilen ürünlerden oluşan adidas Porsche Design Sport Koleksiyonu, lüks spor giyimde yeni bir yol açtı.

Adidas Porsche Design Sport İlkbahar/Yaz 2011 Koleksiyonu tüm adidas Shop’lar ve adidas yetkili satıcılarında yerini alarak lüks tutkunu erkeklerin beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT