Sporama Shop, Protein Ürünleri ile Yaz Aylarını Karşılamaya Hazır

Alışveriş Alışveriş Sporama Shop, Protein Ürünleri ile Yaz Aylarını Karşılamaya Hazır

Tarihler: 18 Nisan 2012 Çarşamba ~ 18 Haziran 2012 Pazartesi

Firma: Sporama

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2012 ~ Haz 18, 2012

Sporcu besin destekleri ve sağlıklı yaşam ürünleri ile sektörün öncü markalarından olan Sporama, geniş protein yelpazesi ile yaza hazırlanmanızı sağlıyor

Aktif sporcuların ve sağlıklı yaşamı hayat prensibi haline getirenlerin güvenilir markası Sporama, protein ürünleri ile, perakende mağazası Sporama Shop’da yer alan ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

Hem aktif sporcuların hem de yaz aylarını fit bir görünüm ile karşılamak isteyenlerin olmazsa olmaz ürünü proteinler, dünyaca ünlü diyetisyenlerin listelerinde de ilk sırada yer alıyor.

İnsanın varoluşundaki temel yapıyı oluşturan protein, canlıların beslenmesinde hayati önem taşımaktadır. En önemlisi ise, evrimleşen modern insanın hangi kaynaktan ne tür ve hangi kaliteden proteine ihtiyaç duyduğudur. Bu bilinç ile hareket eden Sporama, GDO'suz ve sektörün en kaliteli ürünlerini sunma prensibini, Sporama Shop perakende mağazasında protein ürünleri ile öne çıkartıyor.

Hayatlarında sporu eksik etmeyenlerin, günlük beslenme düzeninde sağlığını ön planda tutanların ya da protein ağırlıklı bir diyet programı uygulayanların olmazsa olmazı proteinler, farklı formalarda Sporama Shop’da. Kolay karışır formdaki çikolata, vanilya, çilek ve muz aromalı konsantre ve izole protein tozlarının yanı sıra, çantada rahatlıkla taşınabilen karamel ve muz aromalı protein bar’lar, markanın tecrübeli satış ekibi eşliğinde Sporama Shop’da ve seçkin satış noktalarında sizleri bekliyor.

Markanın ürünleri hakkındaki güncel bilgileri
www.facebook.com/SporamaShop adresinden takip edebilir, detaylı bilgi için
www.sporama.org sitesine başvurabilirsiniz.

www.sporama.org

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT