Sportif ve Sıradışı

Alışveriş Alışveriş Sportif ve Sıradışı

Tarihler: 27 Ocak 2010 Çarşamba ~ 27 Şubat 2010 Cumartesi

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2010 ~ Şub 27, 2010
Sevgilinizin yaptığı spor çeşidine göre Nike gözlük hediye edin…

Dünyanın en büyük ve en çok tanınan spor markası olan Nike yeni gözlük modelleri ve teknolojileri ile dikkat çekiyor. Hafif ve ince yapısıyla konforlu bir kullanım sunan Nike, sporculara yönelik geliştirdiği gözlük koleksiyonunda yer alan teknik ekipmanları ile de adından söz ettirmekte. Nike gözlük koleksiyonunda, Magnezyum kol yapısı, Fresco Titanium, Nike Vision camları kullandığı teknolojilerden sadece birkaçı olup, ürünlerin birçoğu sporcuların performanslarını arttırmaya yönelik olarak geliştiriliyor.

Dünyaca tanınmış atletlerden, Luis Xiang, Darold Williamson, Naman Keita, Paula Radcliff Nike’ın özel olarak üretilmiş koşu serisini kullanırken, ünlü golf ustası Tiger Woods ise Nike’ın golf serisini tercih etmekte.

Nike Eyewear, uzun yıllardan beri teknolojik anlamda inanılmaz gelişim gösteren sportif aktivitelerin içersinde yer almaktadır. Nike, prestij, kalite ile sportif ruh ve konforu bir arada sunan marka olmaya devam etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT