Star ışığı Zenith Starissime

Alışveriş Alışveriş Star ışığı Zenith Starissime

Tarihler: 12 Ocak 2009 Pazartesi ~ 15 Ocak 2009 Perşembe

Firma: Konyalı Saat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 12, 2009 ~ Oca 15, 2009
Star ışığı ZENITH STARISSIME
Yeni yılda, yıldızların arasında duran bir yıldız. Tartışmasız bir şıklığın, zarafetin ve lüksün en üst noktası: Haute Couture Zenith`ten yepyeni, star ışığıyla dolu, göz alıcı bir model… Starissime
Gördüğünüz ilk anda bile büyüleyen, gecenin kraliçesi Starissime, yeni yıl için bir kadının kalbini görür görmez çalan, tek hediye. Üzerinde 229 Wesselton saf elmas bulunan bir Starissime, şaşırtıcı donanımı ile saatçilikte en üst düzeyin işareti.
Bu saatçilik saheseri iki teknik özelliği birleştiriyor: El Primero hareketi… Yani saate 36,000 alternansla atan dünyanın tek kronografı, saniyenin onda birinde bir hassasiyet ve saat hareket tertibatını bir muhafazayla kaparataak saatin yer çekiminin etkilerinden en az etkilenmesini ve mükemmel hassasiyete koşmasını sağlıyor. Bununla da kalmıyor, çok özel 40mm`lik kasa 112 baget kesimli elmas ve 117 yuvarlak elmasla kadranı süslüyor ve büyülüyor.
Zenith Starissime, Konyalı Saat distribitörlüğünde seçkin satış noktalarında...
Fiyat aralığı: 327.000- 460.000 CHF

ZENITH ERKEK MODELİ
Yeni yıla, Yılbaşına şık başlangıç; ZENITH Grande Choronomaster XXT Tourbillon
Yeni yılda alabileceğiniz en ayrıcalıklı ve iddialı hediye…
Saat üretiminde en son noktaya ulaşan ZENITH, yeni yılda da dünyayı mükemmel saat eserleri ile buluşturmayı sürdürüyor. Bir buçuk asırlık tarih ve el becerisiyle yaratılmış saatlerden biri olan ZENITH Tourbillon, saat yapımcılığında, sanatın gelebileceği en yüksek noktayı gösteriyor.

Tourbillon, dünyadaki en komplike saat mekanizmalarından birine sahip. Döner bir kafes içerisine yerleştirilen mekanizma ile yerçekiminin etkilerini dengeleyerek, saatin şaşmadan çok hassas çalışması sağlanıyor. Konyalı Saat distribütörlüğünde Türkiye`de seçkin satış noktalarında; fiyatı ise 247.000 CHF – 736.000 CHF.

Saatin mekanizması, EL Primero… Yani tartışılmaz ve özel teknik özelliklere sahip bir şaheser. Bu mekanizma 36.000 alternans salınımı ile dünyanın bu özellikteki tek saatidir ve saniyenin onda biri(salise) hassasiyetinde zamanı ölçebilir.
Bu özel saatin parçaları istisnai insanlar için sınırlı sayıda üretiliyor. Sanatçı dokunuşlarını zarif bir güzellikle yansıtan ve yüksek estetik ürünü nadir bir parça olan Tourbillon`un, siyah kadranlı beyaz altın kullanımı, tasarımın modernliği vurguluyor. Özel dantel desenli kadranı, pembe renkli altınla saat ustasının saf geleneğini anlatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT