Stefanel`in Yeni Koleksiyonu ile Stefanel Erkeği Renkli, Zarif ve Sade

Alışveriş Alışveriş Stefanel`in Yeni Koleksiyonu ile Stefanel Erkeği Renkli, Zarif ve Sade

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 10 Nisan 2010 Cumartesi

Firma: Stefanel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Nis 10, 2010

Stefanel 2010 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu ile Stefanel erkeği, zarif ve minimalist tarzıyla çok daha etkileyici..

Stefanel 2010 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu’nda farklı form ve renklerle kendi stilini birleştiren Stefanel erkeği sade fakat sofistike bir görünüm yaratıyor.

Zarif bir stile sahip erkekler için yazın olmazsa olmazı olan bermuda şortlar ve ceketler polo gömlekler, t-shirtler ve vintage etkisi veren ince çizgilerin kullanıldığı keten ve vual gömlekler ile kombinleniyor.

Bejden oranja kadar sıcak bir renk paletinin sunulduğu Stefanel 2010 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu’nda, özel kalıpları ve detaylarıyla dikkat çeken trikolarda koleksiyonun önemli bir kısmını oluşturuyor.

2010 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu içerisinde yer alan aksesuarlar ise mükemmel detaylarıyla tamamlayıcı bir çeşit sunuyor. Yumuşak dokulu, ‘‘vintage’’ görünümlü ve maksi boylardaki şehirli çantalar sezonun moda trendlerini yansıtıyor. Süet ayakkabılar ve klasik botlar orijinal renklerle koleksiyonda yerini alırken, kemerler ve atkılar ise her görünüme farklı bir karakter kazandıracak özellikleriyle karşımıza çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT