Stil Sahibi Miniklere Lâlâ`dan Yeni Sezon Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Stil Sahibi Miniklere Lâlâ`dan Yeni Sezon Şıklığı

Tarihler: 12 Nisan 2011 Salı ~ 12 Mayıs 2011 Perşembe

Firma: Lâlâ

Adres: Valikonağı Cad. Orhan Ersek Sok. No: 8/A Nişantaşı İstanbul Nişantaşı İstanbul

Telefon: 0212 231 52 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2011 ~ May 12, 2011

Yaşamı boyunca hiç vazgeçmediği tasarımı, anne olduktan sonra kızlarına diktiği birbirinden şık elbiselerle ortaya koyan Necla Mert, en küçük kızından ilham alarak yarattığı Lâlâ markasıyla tüm çocuklar için tasarımlarını devam ettiriyor.

Miniklerin özel günlerinde giyilebilecekleri Lâlâ couture koleksiyonları, bir çocukluk anısında yıllarca yaşayacaklarını bilmenin hazzı ve mutluluğuyla tasarlanıyor.

“Ama çok şık da olsa, çocuklar oynar; bu nedenle tasarımlarımı bir anne titizliği ile şıklıkları kadar rahatlıklarını ve sağlıklarını önemseyerek yapıyorum.”– Necla Mert

Lâlâ ile artık çocukların şık olmak için büyümeyi beklemelerine gerek kalmıyor; onlar da anneleri kadar şık ve stil sahibi olabiliyorlar.

Necla Mert’in annelik heyecanı ile tasarladığı Lâlâ’nın baharı karşılayan yeni koleksiyonunda, sezonun en canlı renkleri, uçuşan şifonlar, organzalar, ham ipekler ve kadife dokularla buluşuyor. Baharın coşkusunu yansıtan kelebekler ve çiçekler koleksiyonu süslerken, oldukça zarif dokunuşlarla işlenmiş inci detaylar da yeni sezonda miniklerin şıklığını tamamlıyor.

Çok yakında koleksiyonunda, minikler ve anneleri için özel tasarımların da yer alacağının müjdesini veren Necla Mert, ayakkabıdan çoraba kadar tüm detaylarla tasarımlarını zenginleştiriyor.

Tasarımcı Necla Mert Lâlâ’yı Tanımlıyor;
“Konu çocuklar olduğunda en küçük detaylar daha da önem kazanıyor; aynen tasarım dünyasının ince detaylarla güçlendiği gibi… Çocuklar için tasarım yapmak, hele bir de anneyseniz, çok daha özel ve bir o kadar da keyifli.

Her birini tasarlarken, onları oldukça ciddiye alıyor, özen gösteriyorum; Lâlâ ile onların kendilerini daha da özel hissetmelerini istiyorum. Tüm bu emeğin ardından minikler için askıya astığımız kıyafetler, üstlerinde büyüleyici ve de masalsı görünüyor. Çocuklar gerçekten de şık olmanın değerini ve keyfini biliyor.”

Necla Mert’in Lâlâ’da sunduğu tasarımlar, dünden bugüne neredeyse her yaştan talep aldığı için oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Her çocuğun stiline ve konforuna göre tasarlanan Lâlâ mini couture koleksiyonları şimdilik sadece Nişantaşı Elements mağazasında satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT