Straples`in Yeniden Doğuşu

Alışveriş Alışveriş Straples`in Yeniden Doğuşu

Tarihler: 25 Mayıs 2010 Salı ~ 25 Haziran 2010 Cuma

Firma: Mendo’s Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2010 ~ Haz 25, 2010
STRAPLES’İN YENİDEN DOĞUŞU!
Bu sene gençlerin ve gençlik heyecanını yitirmeyenlerin tercihi straples mayo ve bikinilerden yana. Calvin Klein, HJ Tempest, Armani, Pin-Up, Gottex, Maryan Mehlhorn markalı straples ürünler dünya markalarını bünyesinde barındıran Mendo’s Mağazaları’nda…

Eskileri baş tacı etmeye devam ettiğimiz şu günlerde plaj modası da retro akımından nasibini alıyor. Straples mayo ve bikiniler yeniden plajların gözdesi olurken, özellikle genç kızlar tarafından tercih ediliyor.

2010 yaz sezonunda da dünyaca ünlü pek çok markanın kreasyonuna mağazalarında yer veren Mendo’s, Calvin Klein, HJ Tempest, Armani, Pin-Up, Gottex, Maryan Mehlhorn markalı straples ürünlerle genç kızları büyülüyor. Her biri diğerinden farklı modeldeki, pek çok renk ve desene sahip deniz kıyafetleri kendine güvenen, plajda dolaşırken farkını açıkça gözler önüne sermek isteyen ve istediği an bikinisini şık bir gömlek ya da t-shirt ile birlikte akşam da giymek isteyenleri bekliyor.

Hareketi engellemeyen ve güneşlenirken askı izi bırakmayan stiliyle, rahatına düşkün ve aktif kişilerin tercihi olan straples ürünler pek çok çeşidiyle Mendo’s Mağazaları’nda…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT