Subaru, ÖTV İndirimini Takas Kampanyası ile Destekliyor

Alışveriş Alışveriş Subaru, ÖTV İndirimini Takas Kampanyası ile Destekliyor

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 18 Nisan 2009 Cumartesi

Firma: Subaru

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 18, 2009
SUBARU, ÖTV İNDİRİMİNİ TAKAS KAMPANYASI İLE DESTEKLİYOR
Otomotiv sektörüne destek çalışmaları çerçevesinde hükümet tarafından açıklanan ÖTV indirim oranlarına, takas indirim kampanyasını da ekleyen Subaru, tüm modellerini büyük fiyat avantajları ile satışa sunuyor.

Uzun süredir gerek otomotiv markalarının gerekse tüketicilerin merakla beklediği ÖTV indiriminin hükümet tarafından açıklanmasıyla, kriz ortamında zaten avantajlı olan otomobil fiyatları tüketiciler için kaçırılmayacak bir fırsata dönüştü.

Uzun süredir alımlarını erteleyen tüketiciler için Subaru, Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indiriminin sunduğu bu fırsatı, model yelpazesinin büyük bir kısmını kapsayan takas indirim kampanyası ile daha da genişletiyor.

ÖTV indirimine ek olarak uygulanan takas indirim kampanyası çerçevesinde Subaru Impreza 30.950 TL, Subaru Forester 57.190 TL, Subaru Legacy 63.600 TL ve Subaru Outback 72.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. ÖTV indirimi öncesindeki fiyatlara göre ortalama 5.000 TL daha avantajlı olan bu fiyatlar, son yılların en düşük seviyelerine gerilemiş oluyor.

ÖTV indirimi ardından Subaru Marka Direktörü Çınar Noyan: “Hükümetin otomotiv piyasasını canlandırmak için aldığı ÖTV indirimi kararı önümüzdeki günlerde tüketiciler için iyi bir fırsat oluşturacak. Biz, Subaru olarak bu hareketlenmeyi bir adım daha ileriye taşımayı ve uygulayacağımız kampanya ile daha çok kullanıcıyı Subaru sahibi yapmayı hedefliyoruz” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT