Sultanlara Yaraşır Sofralar İçin Hisar`dan Şah Serisi

Alışveriş Alışveriş Sultanlara Yaraşır Sofralar İçin Hisar`dan Şah Serisi

Tarihler: 03 Ağustos 2010 Salı ~ 03 Eylül 2010 Cuma

Firma: Hisar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2010 ~ Eyl 3, 2010

Birbirinden özel tasarımlarını fiyat avantajları ile buluşturarak tüketicilerinin beğenisine sunan Hisar, çok özel bir kampanya ile ödüllü Şah serisini sofralarınıza taşıyor.

Design Turkey Ödülü’nü alan tasarımıyla çatal, kaşık, bıçak setlerindeki ayrıcalığını kanıtlayan Şah serisi, sizi mükemmel bir sofraya kavuşturacak. Hisar’ın tasarım gücünü zirveye taşıdığı ve sofralardaki saltanatını bir kez daha gösterdiği Şah serisi ile kralları bile kıskandıracak yemek masalarına ev sahipliği yapacaksınız.

Bir Can Yalman tasarımı olan 89 parçalık çatal kaçık bıçak setine, 84 parça fiyatına sahip olup, sultanlara yaraşır sofraları Hisar farkı ile hem kendiniz hem de konuklarınız için kurun.

Sofra kültürünü tasarımla buluşturan, kaliteli ürünlerin herkesin hakkı olduğu prensibinden yola çıkan ve çelik ürün grubuna verdiği 100 yıllık garanti ile dikkat çeken Hisar’ın yeni kampanyası Şah serisinin şıklığını tüm evlere taşıyacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT