Sun Force’dan Isıtan Kampanya

Alışveriş Alışveriş Sun Force’dan Isıtan Kampanya

Tarihler: 16 Ekim 2006 Pazartesi ~ 19 Ekim 2006 Perşembe

Firma: Sun Force

Telefon: 0 (216) 389 39 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2006 ~ Eki 19, 2006
Ekim ayında Sun Force dış mekan sobası alanlar İstanbul içinde nakliye ve kurulum ücreti ödemiyorlar

Sun Force’dan ısıtan kampanya

Ekonomik yakıt tüketimiyle dikkat çeken Campingaz Sun Force dış mekan sobası, süper bir kampanyayla satışa sunuluyor. Ekim ayı süresince Sun Force L+ dış mekan sobası alanlar İstanbul içinde nakliye ve kurulum ücreti ödemiyorlar. Soğuk kış günlerinde üşümek istemiyorsanız, Sun Force’un sonbahar kampanyasını kaçırmayın.

Ülkemiz bahçe ürünleri sektörünün lider firması Gardena-Dost tarafından ithal edilen Campingaz Sun Force dış mekan sobalarıyla soğuk kış günleri daha ılık geçecek. Hem güvenli hem de pratik kullanımıyla dikkat çeken Campingaz Sun Force L+ dış mekan sobası, yalnızca Ekim ayına özel muhteşem bir kampanyayla satışa sunuluyor. Ekim ayı süresince Sun Force L+ alanlar İstanbul içerisindeki adresler için nakliye ve montaj ücreti ödemiyorlar. Bahçe, teras, kafe gibi her türlü dış mekanda rahatlıkla kullanılabilen Campingaz Sun Force L+ aynı zamanda özel lambası sayesinde bulunduğu ortama dekoratif ve şık bir hava veriyor.

Sun Force L+ dış mekan sobası, düşük yakıt tüketimi sayesinde sık sık tüp değiştirmeden uzun süre kullanılabiliyor. Isı ayarlama düğmesine sahip olan Sun Force L+, 13 kg.’lık her marka tüple çalışıyor. Üstelik uygun ayarda aynı tüple 37 saat ısıtma ve aydınlatma sağladığı gibi, alevin sönme ihtimaline karşı otomatik gaz kesme emniyeti de bulunuyor. Elektronik ateşleme mekanizmasına sahip olan Sun Force L+’ın özel tüp koyma bölmesi sayesinde tüpe kolayca ulaşabiliyor. Tekerlekli olması dolayısıyla rahatlıkla taşınabilen Sun Force L+’ın oynar başlığı, ısı ve ışığın istenilen yere yönlendirilmesini sağlıyor.

Campingaz Sun Force L+ dış mekan sobası hakkında detaylı bilgi almak ve size en yakın satış noktasını öğrenmek için www.gardena-dost.com.tr web adresini ziyaret edebilir, 0 (216) 389 39 39 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT