Sünger Bob’un Maceraları Milkman Çikolata İle Rafa Çıktı

Alışveriş Alışveriş Sünger Bob’un Maceraları Milkman Çikolata İle Rafa Çıktı

Tarihler: 07 Ocak 2011 Cuma ~ 07 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Saray Gıda

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2011 ~ Şub 7, 2011

Çocukların en sevdiği çizgi film kahramanlarından Sünger Bob ve arkadaşları maceralarına Milkman Çikolata ile devam ediyor.

Çocuk dünyasını tatlandıran Saray Gıda, şimdi de tablet çikolata ürünü MİLKMAN ile Sünger Bob`u buluşturuyor. Sünger Bob’lu Milkman ile çocuklar her pakette yepyeni maceralara yelken açıyor. Milkman’de hem lezzet hem de eğlence çocuklara aynı pakette sunuluyor.

Çocukların sevgilisi Sünger Bob ve arkadaşlarının neşeli dünyasını eve taşıyan Milkman, 35 gram, 80 gram ve çoklu paketlerdeki; antep fıstıklı, sütlü ve fındıklı çeşitleriyle miniklerin beğenisine sunuluyor. Çikolatanın en doğal hali, bol bol süt ve özenle seçilmiş fındık ve fıstıklarla üretilen Milkman tablet çikolatalar hiçbir koruyucu madde içermiyor.

80 gramlık her paketin içinde sürpriz bir karakterin olacağı 40 çeşit çıkartmayla minik hayranlar, neşeli ve eğlenceli bir koleksiyonun sahibi olacaklar. Sünger Bob ve arkadaşlarının koleksiyonu Milkman paketlerinde çocukları bekliyor. Üstelik, Milkman’ın üçlü çoklu ambalajlarında, minikleri şaşırtacak birbirinden eğlenceli hediyeler bulunuyor.

Nickelodeon Kid’s Choice Awards yarışmasında en sevilen çizgi film seçilen Sünger Bob’un eğlenceli dünyasında çocuklar, her Milkman paketiyle doyumsuz tatlarla buluşacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT