Süper Kahramanlar ve Sevimli Hayvanlar Miniklerin Adımlarına Eğlence Katacak

Alışveriş Alışveriş Süper Kahramanlar ve Sevimli Hayvanlar Miniklerin Adımlarına Eğlence Katacak

Tarihler: 16 Ağustos 2011 Salı ~ 16 Eylül 2011 Cuma

Firma: Twigy

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 16, 2011 ~ Eyl 16, 2011

Minik Twigy severler, bu sonbaharda adımlarını en sevdikleri kahramanlarla birlikte atacak. Twigy pofidik koleksiyonunun yanı sıra, bebek koleksiyonunda de fonseca’nın; çocuk koleksiyonunda Bakugan ve Hello Kitty’nin yağmur botları, spor ayakkabıları ve ev içi terlikleri hazır!

Minikleri sonbahar yağmurlarından ve soğuktan korumak için Twigy’nin yeni koleksiyonları hazır! Sevimli kedi Hello Kitty ve çizgi film Bakugan temalı spor ayakkabılar, yağmur botları, terlikler ve ev ayakkabıları yaz aylarının son günleri ve eylül ayı itibariyle çocukların en sevdiği oyunlarında onlara eşlik edecek.

Twigy’de satışa sunulan de fonseca markalı cırt cırtlı bebek ayakkabılarının yanı sıra; Twigy’nin sevimli kahramanları penguenler, köpekler, ayıcıklar, tavşanlar ve geyikler koleksiyonun eğlenceli bölümünü oluşturuyor. İçi tüylü modellerin yanında polar ve miflonlu modeller de koleksiyonda yer alıyor.

Hello Kitty tutkunu kızlar için 26-32 ve 28-35 numara aralıklarındaki pembe, beyaz ve siyah renkli temalı spor ayakkabılar ve yağmur çizmeleri; modayı takip eden küçük prensesler için Twigy mağazalarında yerini aldı.

Twigy, sonbahar aylarında erkek çocukları da sevindirecek. Bakugan hayranı küçük beyler, Bakugan karakteri Dan Kuso temalı ayakkabıları ile kendilerini kahraman hissedecek!

Tüm ürünler Twigy mağazaları, Boyner, Ayakkabı Dünyası ve www.zizigo.com’dan alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT