Süper Kampanya, Morphy Richards`ta

Alışveriş Alışveriş Süper Kampanya, Morphy Richards`ta

Tarihler: 20 Nisan 2010 Salı ~ 20 Nisan 2010 Salı

Firma: Morphy Richards

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2010 ~ Nis 20, 2010

İngiltere’nin 75 yıllık küçük ev aletleri markası Morphy Richards’tan büyük fırsat… Türkiye’ye yeni gelen PerformAir torbasız elektrik süpürgesine 399 TL yerine 329 TL’ye sahip olabilirsiniz. Bu özel fırsatı kaçırmayın…

PerformAir torbasız elektrik süpürgesi özel kampanya fiyatının yanı sıra size ekstra avantajlarda sunuyor. Torba ve filtre masrafı olmayan PerformAir, sizi çalıştırma maliyetinden de kurtarıyor. 1800 watt motor gücüne sahip, yıkanabilir hepa 10 filtreli, çelik teleskopik tüplü, 280 watt emiş gücü olan Perform Air, özel sessiz motoruyla size rahatsızlık vermeden evinizi temizleyecek. Tek tuş ile hijyenik olarak toz boşaltabilen Perform Air torbasız elektrik süpürgesi patentli hijyenik filtre temizleme özelliğine sahip.

Manevra yeteneği yüksek, her türlü zemini temizleyebilen PerformAir torbasız elektrik süpürgesini Carrefour, Evkur, Teknosa, Best Buy, Esse mağazalarından ve hepsiburada.com’dan satın alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT